Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

COVID- 19 protocol

COVID- 19 protocol

BELANGRIJK.jpeg

 

 

 

Beveiligers HBH loodsen toernooi door coronaregels

16 augustus 15:00  De mannen van HBH beveiliging hebben tijdens de toernooi driedaagse van DUNO veel werk verzet. Dankzij hun inspanningen kon het evenement met deelname van Quick, Scheveningen, DHC, Nootdorp, TAC'90 (2x), Die Haghe en DUNO volgens coronaregels plaatsvinden. Met de complimenten van controlerende opsporingsambtenaren. Top mannen, nogmaals dank voor goed werk!meer »

265x gelezen

COVID-19 Protocol per zaterdag 5 Juni

29 mei 0:00  Onderstaande maatregelen zijn de geldende procedures met betrekking tot het besluit van de overheid.meer »

92x gelezen

UPDATE 18/11: Groepsgrootte senioren van twee naar vier spelers

18 november 6:00  DUNO heeft een update gemaakt van de coronavoorschriften zoals die gelden binnen de vereniging. In onderstaande opsomming staan de meest recente regels op een rij. Update n.a.v. persconferentie kabinet op 18/11. Seniorenteams die willen trainen, moeten een ‘plan’ (een A4 met oefeningen en indeling training) indienen bij de ZaMi-commissie. Dat biedt kansen voor hen die willen trainen, de groepsgrootte voor de oefenstof is maximaal vier personen bij elkaar.meer »

785x gelezen

KNVB: woensdag plan - verder: tot half december geen officiële duels

3 november 20:15  Tot zeker half december kunnen we geen officiële wedstrijden spelen. Dat is na de persconferentie van dinsdagavond 3 november wel zeker. Het kabinet maakte bekend dat eerder genomen maatregelen rond corona voor de sportwereld vrijwel onveranderd blijven. Zoals: Horeca en kleedkamers blijven gesloten, voetballen met maximaal twee (was vier) mensen in een groepje (senioren) en (alleen voor de jeugd) onderlinge wedstrijden binnen je club.meer »

448x gelezen

Jeugd traint, onderlinge duels op zaterdag; selectie traint in groepjes

16 oktober 12:00  De DUNO-jeugd gaat de komende weken door met trainen, met inachtneming van alle coronavoorschriften. Dus zonder ouders op ons terrein en wanneer je je niet lekker voelt kom je niet. Op zaterdagen worden door trainers onderlinge jeugdwedstrijden georganiseerd, voor zover dat kan worden geregeld. De DUNO-seniorenselectie blijft trainen, in kleine groepjes (maximaal 4 spelers) en conform voorschriften. Voor niet-selectieteams en vrouwen is er geen training.meer »

453x gelezen

DUNO-TV: Corona-coördinator Peter Gossen houdt moed erin

2 oktober 11:00  In bestuurslid Peter Gossen heeft DUNO een eigen corona-coördinator. Hij is degene die namens onze club het bestuur uitdaagt en leidt om goed naar de situatie te kijken. Voor de camera van DUNOTV spreekt Peter zich uit over de jongste maatregelen, die op ons complex gelden vanaf 2 oktober. Ondanks "geen publiek" en "huiskamer gesloten" kijkt Peter positief gestemd naar de toekomst.meer »

785x gelezen

Dit zijn de corona-maatregelen op DUNO, vanaf 2 oktober 2020

2 oktober 6:15  Het bestuur heeft op basis van de jongste maatregelen van het kabinet het corona-protocol op DUNO aangescherpt. Zodat er nu duidelijkheid is over wat je doordeweeks en op wedstrijddagen in het weekeinde kunt verwachten op ons complex Haagsche Dynamiek. De maatregelen gelden zo lang de overheid vasthoudt aan "geen publiek op sportcomplexen" en "kantines gesloten". Hieronder alle maatregelen.meer »

718x gelezen

KNVB: Amateurvoetbal gaat door, met dichte kantines, zonder publiek

29 september 13:15  Ondanks gesloten kantines en geen publiek langs de lijn gaat het amateurvoetbal door. Ook de komende drie weken van extra coronamaatregelen. Hieronder wat de KNVB dinsdagmiddag heeft laten weten.meer »

505x gelezen

Is ouder die kind rijdt naar uitduel toeschouwer? Q/A corona in sport

29 september 12:00  "Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijd. Ben ik dan een toeschouwer?" Het antwoord: "Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd." De coronamaatregelen in de sport roepen best vragen op. De overheid zette veel vragen en antwoorden op een rij, hieronder de Q/A.meer »

559x gelezen

T/m vrijdag niet omkleden op DUNO; kantine gesloten, geen publiek

29 september 7:00  Dat viel allemaal niet mee wat er maandagavond voorbijkwam. De sportkantines drie weken dicht, geen toeschouwers langs de velden. Gelukkig mogen we blijven trainen en voetballen. Nog wel! Laten we er met elkaar voor zorgen dat dit goed verloopt, anders dreigt echt dat we teruggaan naar de situatie van maart: geen voetbal in het geheel meer. Het bestuur komt donderdag bijeen in een extra vergadering om alles te bespreken. Voor deze week geldt dit:meer »

525x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!