Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdkamp 2021

Jeugdkamp 2021

DUNOJEUGDKAMPLOGO2021.pngWelkom op de pagina van het DUNO-jeugdkamp, editie 2021. Op deze pagina vindt je het laatste kampnieuws en alle belangrijke informatie.

Volg je de DUNO Kamp Den Haag Facebookpagina al ?

 

Wanneer : 25, 26 en 27 juni 2021

Waar : Summercamp Heino in Wijhe

Belangrijke informatie :

Vrijdag 26-06-2021 

15:30 uur : Verzamelen op DUNO
16:00 uur : Vertrek richting Summercamp Heino
19:00 uur : Aankomst in Heino + avondeten

Zondag 28-06-2021

13:30 uur : Vertrek vanuit Wijhe richting DUNO


Contactpersoon voor noodgevallen :

 

 

Parkplattegrond Summercamp Heino :

Plattegrond-Summercamp-Heino-overzicht-2021-1536x1086.jpeg

VERSLAG: Alles dat je altijd al wilde weten over het DUNO-jeugdkamp

3 juli 7:30  Het DUNO-jeugdkamp in Heino was top. We schreven er al eerder volop over, ook kon je op alle social media kanalen van DUNO video's zien. Op deze zaterdag dat we het slot van het seizoen vieren, met veel attributen en onderling voetbal op DUNO, nog eenmaal een terugblik. Ditmaal door ons Activiteitenteam zelf. Van harte aanbevolen! Alles dat je altijd al wilde weten over het DUNO-jeugdkamp.meer »

516x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 3

29 juni 11:30  Ze zijn weer terug. De jeugdleden en de begeleiding, die van vrijdag 25 t/m zondag 27 juni op kamp gingen bij Summercamp Heino in Wijhe. Bekijk hier dag 3.meer »

648x gelezen

Ze zijn terug, hoor. Het jeugdkamp was weer heel geslaagd

28 juni 7:15  Ze zijn terug, hoor. Meer verslaggeving volgt en wat we nu al wel kunnen zeggen: het was weer heel geslaagd. Op de weg terug was het tamelijk rustig in de bussen - veel slaap werd alvast ingehaald... Het DUNO-jeugdkamp zit er op en we kunnen terugkijken op drie geweldige dagen. Bedankt kampleiding en deelnemers voor drie geweldige dagen, het was heel fijn met elkaar. Op naar de volgende keer!meer »

469x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 2

27 juni 7:00  Dag 2 van het DUNO jeugdkamp bij Summercamp Heino in Wijhe zit er op. Het was een lange, vermoeiende dag voor de kinderen. Een dag die in het teken stond van sport en water.meer »

748x gelezen

Groetûh uit Wijhe : DUNO Jeugdkamp - Dag 1

26 juni 7:00  Dag 1 van het jeugdkamp zit erop. Vrijdagmiddag omstreeks half vijf vertrokken de twee bussen, gevuld met onze jeugdleden in de leeftijdscategorie van 8 t/m 13 jaar en hun begeleiders richting Summercamp Heino in Wijhe. meer »

700x gelezen

"Scheids" Joop Visser brengt DUNO youngsters veilig naar Heino

25 juni 21:00  Je zult toch maar met DUNO op jeugdkamp gaan en.... op reis gaan met een van de leukste chauffeurs die er maar is. Nu hadden de youngsters op weg naar kamp Heino sowieso twee leuke chauffeurs in de twee bussen en een van die twee is ook nog een bekende scheidsrechter in deze regio. Joop Visser, 70 lentes jong, bracht DUNO veilig op jeugdkamp. En hoe. Na aankomst ging Joop (zie in het midden) met alle deelnemers op de foto.meer »

726x gelezen

Of je even ZESHONDERD PANNENKOEKEN bakt, Dennis

25 juni 11:00  We gaan dus deze vrijdag op jeugdkamp. Dat brengt een berg begeleiders op pad samen met liefst tachtig DUNO-jeugdspelers en -speelsters. En natuurlijk ook heel wat knorrende buikjes straks. Als je dan aan Dennis Barbier vraagt om wat pannenkoeken te bakken voor dit mooie gezelschap dan zegt hij geen nee. Maar ja, er zijn er wel ZESHONDERD nodig. En vandaar dat Dennis vrijdagochtend 25 juni al heel vroeg op DUNO aan de (be)slag was!meer »

409x gelezen

Chips, pannenkoeken en ijsjes: Dankjewel, het is voor elkaar!

17 mei 7:00  Het is voor elkaar! We deden een oproep om lekkere dingen als chips en ijs te sponsoren tijdens het aanstaande DUNO-jeugdkamp en jullie reageerden massaal. Zelfs zodanig veel dat er wat ruimte ontstaat voor meer activiteiten tijdens het kamp. Da's verheugend nieuws. Hieronder zegt DUNO's Activiteitenteam zelf even hoe blij ze zijn met alle steun voor het jeugdkamp en de interesse van de sponsors in het bijzonder.meer »

583x gelezen

Chips, pannenkoeken en ijsjes: wie steunt DUNO-jeugdkamp?

14 mei 7:00  Chips, pannenkoeken, ijsjes en meer... we gunnen het de deelnemers aan het DUNO-jeugdkamp in Heino allemaal. De voorbereidingen voor dat DUNO-jeugdkamp t/m 13 jaar zijn in volle gang. We hopen met ruim 80 jonge DUNO-voetballers (m/v) en ruim twintig begeleiders te zijn in Summercamp Heino in Wijhe, van 25 tot en met 27 juni 2021. En: we hebben jouw hulp nodig. Lees even mee!meer »

945x gelezen

DUNO komt met een eigen logo voor het DUNO jeugdkamp

23 februari 7:00  Dat DUNO een voetbalclub is die één van de meest actiefste websites heeft, alsmede op het gebied van social media superactief is, is een feit. Al moet je jezelf niet zomaar op de borst kloppen en altijd scherp blijven. Vol trots presenteren wij hier dan ook het symbool voor iets dat er aan komt en op alle kanalen veel aandacht zal krijgen: het logo voor het DUNO-jeugdkamp, gemaakt door onze eigen social-media afdeling.meer »

1073x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!