Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO 19-1

Nieuws JO 19-1

Koen Zandbergen is speler van het jaar bij DUNO JO19-1

18 mei 12:00  Koen Zandbergen is gekozen tot speler van het jaar bij DUNO JO19-1. Koen is volgens de jury niet de beste speler uit het team, maar wel degene die zich dit seizoen het meest ontwikkeld heeft. Met zijn inzet en strijd heeft hij erg veel werk voor het team verzet. Omdat de speler van het jaar gekozen wordt door de spelers zelf, is dit een stukje waardering wat hij krijgt vanuit het team en dat heeft hij dubbel en dwars verdiend.meer »

293x gelezen

DUNO 2 en JO19-1 bundelen krachten en maken seizoen samen af

22 april 7:00  DUNO 2 en JO19-1 trekken vanaf nu samen op. Door de spelersgroepen samen te voegen ontstaat een sterke basis voor de rest van het seizoen. In samenspraak met betrokken spelers en leden van de technische staf heeft het bestuur daarom besloten JO19-1 terug te trekken uit de competitie. Spelers van ons reserve-elftal en JO19-1 maken het seizoen als een selectiegroep samen af.meer »

373x gelezen

DUNO 1 en JO19-1 maken er een mooie oefendag van

5 februari 18:15  Forum Sport kwam op het laatste moment niet en dus gingen de DUNO-selectiespelers er samen met DUNO JO19-1 op zaterdag 5 februari tegenaan. Er ontspon zich een mooi duel waarin de mixed ploegen elkaar lange tijd konden bijhouden. Er werd volop gescoord - de ene treffer was nog mooier dan de ander. De DUNO foto-crew legde de onderlinge duels mooi vast zodat je nog even kunt nagenieten.meer »

422x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!