Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO 12-2

Nieuws JO 12-2

DUNO JO12-2 op scherp, JO12-1 speelt pannen van het dak

20 september 7:00  Er is weinig voor nodig om DUNO JO12-2 scherp te krijgen. En: JO12-1 speelt de pannen van het dak, maar vergeet zichzelf te belonen. Hoe leuk is het dit in de wedstrijdverslagen van deze DUNO-jeugdteams terug te lezen, met dank aan de scribenten. Graag nodigen wij jou uit om van jouw wedstrijd ook een verslag en/of foto's aan de web/app/social redactie te sturen, dat kan via info@hsvduno.nl meer »

116x gelezen

Veters strikken: daar gaat de zege van DUNO JO12-2

15 september 13:30  Als je wilt weten hoe veters strikken staat in relatie tot een voetbalwedstrijd dan moet je deze week echt het wedstrijdverslag van JO12-2 bij Scheveningen lezen. We hadden de zege bijna al in de tas mee naar Haagsche Dynamiek totdat niet gestikte veters roet in het eten gooiden. Al met al een terechte uitslag, al dachten sommige spelers daar anders over. Aldus trainer John Kind (foto). Mooi voorbeeld van een gaaf wedstrijdverslag - stuur jouw wedstrijd ook in naar info@hsvduno.nl meer »

217x gelezen

DUNO's zomerfoto: Nicholas (JO10-2) blijft toch DUNO trouw

6 augustus 7:00  Na enkele onderhandelingen met Málaga C.F. en Olympique Lyonnais heeft onze JO10-2 keeper Nicholas besloten toch DUNO trouw te blijven. Dat vernemen we van vader Benjamin, die ons allen vanuit het zuiden ook nog een goede vakantie wenst. Mooie nieuwe bijdrage in DUNO's zomerfotowedstrijd. Je weet: je wordt van harte uitgenodigd ook mee te doen. Van harte welkom! meer »

342x gelezen

ACHTERAF: DUNO 5 op juichfoto, monsterscore DUNO JO11-3

20 maart 14:00  Een zonovergoten juichfoto van DUNO 5 ditmaal. Na de zwaarbevochten winst op Wanica Star genoten de mannen van ons vijfde van hun succes. Ook genieten deden spelers, ouders, opa's en oma's van onze JO11-3: zij zorgden voor de grootste mega-overwinning van zaterdag 19 maart: thuis tegen Naaldwijk werd het maar liefst 15-2. Voor een compleet overzicht van alle resultaten zie bijgaand overzicht.meer »

445x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!