Nieuws Walking Football - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Walking Football

Nieuws Walking Football

Wandelende voetballers DUNO winnen bij Vredenburch

4 oktober 13:00  De wandelende voetballers van DUNO hebben wederom van zich doen spreken. Onlangs namen we met twee teams deel aan een Walking Football toernooi bij Vredenburch en op dat Rijswijkse landgoed wonnen we de beker en pakten we ook de vierde plek. Natuurlijk weten we dat het hier vooral gaat om wandelend elkaar een mooi dagdeel bezorgen, zonder messcherpe tackles, maar toch: het bloed kruipt... en winnen blijft mooi! Gefeliciteerd mannen!meer »

471x gelezen

Initiator van DUNO Playbackshow draait 30 jaar later nog steeds!

31 mei 6:00  Aan het einde van de jaren tachtig, in 1987 om precies te zien, kreeg je op DUNO een fenomeen dat rechtstreeks van televisie was overgenomen: de DUNO playbackshow. Veel wat oudere leden zullen zich deze spektakelshows nog herinneren, er gingen maanden van oefenen en plezier aan vooraf en de uitvoeringen waren van een hoog niveau. Er zouden vele, vele shows volgen in de jaren erna.meer »

458x gelezen

DUNO-TV: Groen-zwart heerst, binnen en buiten veld Palma de Mallorca

24 mei 6:00  Het gaat goed met onze wandelende voetballers op Palma de Mallorca. 32 Spelers van DUNO plus veertien gastspelers doen mee aan een internationaal toernooi. Bovendien blijft er ook wat tijd over om andere gezellige dingen te doen. Bij deze een sfeerimpressie in videobeelden, waarbij duidelijk wordt dat groen-zwart heerst, zowel binnen als buiten de lijnen. Nog even dan, want ze worden alweer thuis verwacht.meer »

331x gelezen

Wandelende voetballers gaan internationaal, dit is wat er gebeurt

20 mei 6:00  32 Walking footballers van DUNO plus veertien gastspelers bivakkeren sinds dinsdag 16 mei op Palma de Mallorca. Bepaald niet voor een vakantie - dat we dit niet gaan denken - maar om deel te nemen aan een gerenommeerd internationaal voetbaltoernooi voor sterren op leeftijd. De eerste dagen zitten erop en we kunnen we zeggen dat de heren walking footballers het behoorlijk naar hun zin hebben. Verslag in een aantal foto's.meer »

491x gelezen

Wandelende voetballers DUNO vliegen uit naar internationaal toernooi

15 mei 15:30  Dat de wandelende voetballers van DUNO geregeld van zich doen spreken, hoeft geen betoog. Maar nu gaan ze ook geheel internationaal! Vanuit DUNO vertrekken 32 walking footballers plus veertien gastspelers dinsdag 16 mei naar Palma de Mallorca. Aldaar gaat onze helden-van-weleer deelnemen aan een buitengewoon internationaal voetbaltoernooi. Vanzelfsprekend om de DUNO-eer te verdedigen! meer »

356x gelezen

Wandelende voetballers van DUNO verheffen trainen tot kunst

5 mei 11:45  Dat het ook op doordeweekse dagen overdag een drukke bedoening op DUNO kan zijn, dat is wel bekend. Soms levert dat ook heel mooie plaatjes op, zoals deze van de vrijdag-veteranen. Beter gezegd: de grote groep wandelende voetballers, die trainen en een onderlinge partij tot kunst hebben verheven. Onder leiding van good-old Hans Lamens zijn ze er heel trouw, met een gezellige nazit tot besluit.meer »

415x gelezen

Wandelende voetballers doen het rond Pasen met gourmet op DUNO

9 april 7:00  De wandelende voetballers van DUNO - vele tientallen inmiddels - hebben er na de laatste training van afgelopen vrijdag een dolle boel van gemaakt. Met partners nog wel werd de derde helft benut om met elkaar te gourmetten. Tafel aan tafel was goed gevuld om van een smakelijk diner te genieten. Zo gingen ook onze walking footballers welgemutst de Paasdagen in. Op naar een volgend samenzijn.meer »

325x gelezen

Haast je! Wandelende voetballers doen ook aan gezelschapsspellen

19 januari 13:00  Wat doen zij daar bij het wandelend voetbal van DUNO? Dat inmiddels tientallen coryfeeën van weleer wekelijks vol plezier tegen een balletje trappen, dat is ruimschoots bekend. Dat zij na afloop voor een uitermate gezellige derde helft op de vrijdagmiddag zorgen mag ook als gegeven worden verondersteld. Dat wij deze walking footballers van DUNO ook nog eens op een gezelschapsspel betrappen.... dus ook dat nog op de vrijdag. Haast je!meer »

277x gelezen

Onstuimige groei wandelende voetballers, jaarfeest is ongekend

29 december 6:00  Wordt er bij walking football ook gevoetbald? Die vraag dringt zich op als je de belevenissen verneemt (en de foto's bekijkt) van de jaarafsluiting DUNO wandelende voetballers 2022 zoals die onlangs in onze huiskamer plaatshad. We groeien naar inmiddels 50 vaste leden, allemaal lid van DUNO - walking football is zo aan een ongekende opmars bezig. Je kunt er nog bij hoor, vanaf januari 2023... Een ongekend feest, met partners erbij! meer »

511x gelezen

Wandelende voetballers doen het ook in Oranje

27 november 12:15  Dat het bij DUNO walking football een feest is om deel te nemen, dat hoeft inmiddels geen betoog meer. Wekelijks op vrijdagochtend komen tientallen oudgedienden bij elkaar om in een rustig tempo tegen een bal te trappen. Lopen mag, rennen niet. Die veldsessies worden traditiegetrouw gevolgd door binnensessies, waarbij een hapje en drankje niet ontbreken. Alsmede in deze tijd: Oranje natuurlijk! Zo ook afgelopen vrijdag.meer »

381x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!