Nieuws Walking Football - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Walking Football

Nieuws Walking Football

Haast je! Wandelende voetballers doen ook aan gezelschapsspellen

19 januari 13:00  Wat doen zij daar bij het wandelend voetbal van DUNO? Dat inmiddels tientallen coryfeeën van weleer wekelijks vol plezier tegen een balletje trappen, dat is ruimschoots bekend. Dat zij na afloop voor een uitermate gezellige derde helft op de vrijdagmiddag zorgen mag ook als gegeven worden verondersteld. Dat wij deze walking footballers van DUNO ook nog eens op een gezelschapsspel betrappen.... dus ook dat nog op de vrijdag. Haast je!meer »

175x gelezen

Onstuimige groei wandelende voetballers, jaarfeest is ongekend

29 december 6:00  Wordt er bij walking football ook gevoetbald? Die vraag dringt zich op als je de belevenissen verneemt (en de foto's bekijkt) van de jaarafsluiting DUNO wandelende voetballers 2022 zoals die onlangs in onze huiskamer plaatshad. We groeien naar inmiddels 50 vaste leden, allemaal lid van DUNO - walking football is zo aan een ongekende opmars bezig. Je kunt er nog bij hoor, vanaf januari 2023... Een ongekend feest, met partners erbij! meer »

321x gelezen

Wandelende voetballers doen het ook in Oranje

27 november 12:15  Dat het bij DUNO walking football een feest is om deel te nemen, dat hoeft inmiddels geen betoog meer. Wekelijks op vrijdagochtend komen tientallen oudgedienden bij elkaar om in een rustig tempo tegen een bal te trappen. Lopen mag, rennen niet. Die veldsessies worden traditiegetrouw gevolgd door binnensessies, waarbij een hapje en drankje niet ontbreken. Alsmede in deze tijd: Oranje natuurlijk! Zo ook afgelopen vrijdag.meer »

217x gelezen

Walking football vrijdag met toernooi en optreden Holy Bodies

4 oktober 7:00  De DUNO vrijdgagochtend (met nazit in de middag) voetballers doen van zich spreken. Onze walking footballers, inmiddels een groot gezelschap bestaande uit vele tientallen deelnemers, hebben voor komende vrijdag 7 oktober een toernooi plus feestmiddag in gang gezet. Vanaf 11.00 uur wordt er op Haagsche Dynamiek gevoetbald, vanaf 14.30 uur staan onder anderen de Holy Bodies met rock covers op het programma.meer »

278x gelezen

DUNO Walking Footballers pakken winst bij Duindorp-toernooi

18 april 7:00  Dat DUNO school maakt in het walking football mag inmiddels wel gezegd worden. Wekelijks op vrijdagochtend beginnen de oudere DUNO-helden aan een training onder leiding van Hans Lamens om vervolgens onderling te voetballen. In een lager tempo dan vroeger, maar toch. Afgelopen vrijdag kwamen twee DUNO-teams uit op een toernooi voor walking footballers bij Duindorp (in groen-wit en vertrouwd zwart-groen)... en DUNO (groen-zwart) won!meer »

361x gelezen

Walking Football: Deelnemers met shirt vol grandeur

12 februari 7:00  Dat DUNO op het gebied van walking football stappen zet, is wekelijks op vrijdag wel te merken. Het aantal deelnemers dat vanaf aan het einde van de middag is te spotten op Haagsche Dynamiek stijgt gestaag. Dan komt er ook een moment dat je alle walking footballers meer herkenbaar wilt laten zijn. Een van de gevolgen is wat deelnemer Maarten Speets hier toont: een heus DUNO-walking-football shirt, herkenbaar een opdruk met grandeur.meer »

309x gelezen

Warming-up, rondootje, afronden op kleine doeltjes: Walking Football leeft!

1 januari 11:00  Kon je vroeger probleemloos zeven dagen per week voetballen, tegenwoordig is één keer in de week al heel wat. We doen het met een groep ouwelullen bij DUNO, elke vrijdag van elf uur tot half één. Walking Football heet het en we Walken meer dan we Footballen. Onder leiding van één van Den Haags Beste Linkerbenen aller tijden, Hans Lamens. Warming-up, rondootje, afronden op kleine doeltjes. En tot slot een partij van tweemaal 20 of 25 minuten.meer »

353x gelezen

Walking Football DUNO staat in de picture om duel met Oranje

12 juni 9:00  De Walking Footballers van DUNO hebben vrijdag een primeur beleefd. Ze kwamen in actie tegen de leeftijdgenoten die als Oranje door het leven gaan. Het werd op Haagsche Dynamiek een prachtig samenzijn, met bekenden aan DUNO-zijde als Hans Lamens, Hans Tenty, Ton van Wijngaarden en Chris Willemsen. Namens Haaglanden Voetbal doen Ton Beije en Aad van der Knaap (foto's) er verslag van.meer »

483x gelezen

Walking footballers blijven fit dankzij creatieve Hans Lamens

8 november 7:00  Lang niet alles kan meer, of mag. Maar binnen wat wel mogelijk is zoeken we naar kansen om fit te blijven. Zo ook de DUNO Walking Footballers, die gewoonlijk op vrijdagochtend een onderlinge partij spelen na een pittige training. In een ander tempo dan gewoon voetbal en vooral: relaxed en met een glimlach. Trainer Hans Lamens heeft kans gezien binnen de voorschriften toch trainingen te organiseren. Blijven onze oudere helden maar mooi fit!meer »

652x gelezen

Deze helden-van-toen zijn coryfeeën in Walking Football

26 januari 13:00  Het Walking Football, wekelijks elke vrijdagochtend (en aansluitend feestelijk afgesloten in de middag...) mag zich in een groeiende populariteit verheugen. Nog altijd melden zich nieuwe deelnemers, die onder leiding van trainer Hans Lamens oefeningen doen en daarna, in wandeltempo maar niet minder fanatiek, onderlinge partijen spelen. Hier de trotse winnaar van de laatste editie. Coryfeeën die trots mogen zijn op de overwinning.meer »

807x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!