Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Walking Football

Nieuws Walking Football

Walking football vrijdag met toernooi en optreden Holy Bodies

4 oktober 7:00  De DUNO vrijdgagochtend (met nazit in de middag) voetballers doen van zich spreken. Onze walking footballers, inmiddels een groot gezelschap bestaande uit vele tientallen deelnemers, hebben voor komende vrijdag 7 oktober een toernooi plus feestmiddag in gang gezet. Vanaf 11.00 uur wordt er op Haagsche Dynamiek gevoetbald, vanaf 14.30 uur staan onder anderen de Holy Bodies met rock covers op het programma.meer »

220x gelezen

DUNO Walking Footballers pakken winst bij Duindorp-toernooi

18 april 7:00  Dat DUNO school maakt in het walking football mag inmiddels wel gezegd worden. Wekelijks op vrijdagochtend beginnen de oudere DUNO-helden aan een training onder leiding van Hans Lamens om vervolgens onderling te voetballen. In een lager tempo dan vroeger, maar toch. Afgelopen vrijdag kwamen twee DUNO-teams uit op een toernooi voor walking footballers bij Duindorp (in groen-wit en vertrouwd zwart-groen)... en DUNO (groen-zwart) won!meer »

325x gelezen

Walking Football: Deelnemers met shirt vol grandeur

12 februari 7:00  Dat DUNO op het gebied van walking football stappen zet, is wekelijks op vrijdag wel te merken. Het aantal deelnemers dat vanaf aan het einde van de middag is te spotten op Haagsche Dynamiek stijgt gestaag. Dan komt er ook een moment dat je alle walking footballers meer herkenbaar wilt laten zijn. Een van de gevolgen is wat deelnemer Maarten Speets hier toont: een heus DUNO-walking-football shirt, herkenbaar een opdruk met grandeur.meer »

288x gelezen

Warming-up, rondootje, afronden op kleine doeltjes: Walking Football leeft!

1 januari 11:00  Kon je vroeger probleemloos zeven dagen per week voetballen, tegenwoordig is één keer in de week al heel wat. We doen het met een groep ouwelullen bij DUNO, elke vrijdag van elf uur tot half één. Walking Football heet het en we Walken meer dan we Footballen. Onder leiding van één van Den Haags Beste Linkerbenen aller tijden, Hans Lamens. Warming-up, rondootje, afronden op kleine doeltjes. En tot slot een partij van tweemaal 20 of 25 minuten.meer »

284x gelezen

Walking Football DUNO staat in de picture om duel met Oranje

12 juni 9:00  De Walking Footballers van DUNO hebben vrijdag een primeur beleefd. Ze kwamen in actie tegen de leeftijdgenoten die als Oranje door het leven gaan. Het werd op Haagsche Dynamiek een prachtig samenzijn, met bekenden aan DUNO-zijde als Hans Lamens, Hans Tenty, Ton van Wijngaarden en Chris Willemsen. Namens Haaglanden Voetbal doen Ton Beije en Aad van der Knaap (foto's) er verslag van.meer »

410x gelezen

Walking footballers blijven fit dankzij creatieve Hans Lamens

8 november 7:00  Lang niet alles kan meer, of mag. Maar binnen wat wel mogelijk is zoeken we naar kansen om fit te blijven. Zo ook de DUNO Walking Footballers, die gewoonlijk op vrijdagochtend een onderlinge partij spelen na een pittige training. In een ander tempo dan gewoon voetbal en vooral: relaxed en met een glimlach. Trainer Hans Lamens heeft kans gezien binnen de voorschriften toch trainingen te organiseren. Blijven onze oudere helden maar mooi fit!meer »

627x gelezen

Deze helden-van-toen zijn coryfeeën in Walking Football

26 januari 13:00  Het Walking Football, wekelijks elke vrijdagochtend (en aansluitend feestelijk afgesloten in de middag...) mag zich in een groeiende populariteit verheugen. Nog altijd melden zich nieuwe deelnemers, die onder leiding van trainer Hans Lamens oefeningen doen en daarna, in wandeltempo maar niet minder fanatiek, onderlinge partijen spelen. Hier de trotse winnaar van de laatste editie. Coryfeeën die trots mogen zijn op de overwinning.meer »

784x gelezen

FOTO'S, VIDEO: Zo spelen helden Walking Football wekelijks op DUNO

3 januari 7:00  Het is toch altijd een bijzonder gezelschap dat wekelijks op vrijdag langskomt. Krasse knarren, voetbalhelden uit lang vervlogen jaren. Walking Football. Ze zijn er hondstrouw om onder leiding van Grote Meester Hans Lamens een balletje te trappen en oefeningen te doen. Hoewel ze de naam hebben dat het vooral na afloop een sfeervolle bijeenkomst is... maken bijgaande foto's en de video wel duidelijk dat voorafgaand aan hapje en drankje serieus wordt getraind...meer »

672x gelezen

Walking Football krijgt bruisend slot in huiskamer

23 december 7:00  Bij DUNO hollen we dezer (kerst)dagen van activiteit naar activiteit. Na het Kerstdiner van zaterdag 21 december was de huiskamer een dag later alweer goed gevuld. Ditmaal ging het om het DUNO Walking Football-toernooi, met deelname van DUNO-teams, SVPTT en ADO/Scheveningen combinatie. Hans Lamens en Peter Pije hadden dat als gangmakers allemaal maar mooi voor elkaar. Na de veldactiviteiten volgde binnen een bruisend slot.meer »

903x gelezen

Walking football: Borst naar voren en gaan!

9 september 7:00  De derde helft van de DUNO walking footballers is inimddels befaamd. Wekelijks, even na twaalf uur, luiden de voetbalhelden van weleer met elkaar het weekeinde in. En dat dan onder het genot van een hapje en een drankje. Wie nu denkt dat voetbal dus maar bijzaak is, heeft het mis! Elke vrijdag vanaf 10.30 uur zijn ze ook heel serieus aan het voetballen. Balletje op de borst, terugspelen, partijtje - wel allemaal in een tempo lager. Dat mag ook.meer »

502x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!