DUNO Jeugdkamp 2023 De Roerdomp in Westelbeers - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO Jeugdkamp 2023 De Roerdomp in Westelbeers

DUNO Jeugdkamp 2023 De Roerdomp in Westelbeers

Beste ouders/verzorgers van de JO8 t/m JO13 spelers,

Komend jaar staat ons, inmiddels bekende en beroemde, jeugdkamp weer op de planning! Via dit bericht willen we u alvast informeren over de voorbereidingen van dit kamp en de inschrijving van uw kind; uw zoon/dochter wil dit niet missen!

Het jeugdkamp staat gepland bij De Roerdomp te Westelbeers


Wanneer
 :  van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli 2023

Wij zullen op 30 juni omstreeks 16.00 uur vertrekken met de bus vanaf DUNO en op 2 Juli omstreeks 16.00 uur hier weer terug zijn.

De Roerdomp heeft jarenlange ervaring met (voetbal)kampen, na 3 jaar Heino is het tijd om een nieuwe plek uit te proberen, hopelijk met zoveel mogelijk jeugdspelers. Het grote kampterrein bevindt zich in een mooie, bosrijke omgeving waar gebruik gemaakt kan worden van vele faciliteiten. Voor meer informatie over de Roerdomp kunt u de website bezoeken www.deroerdomp.nl.

Voor meer informatie, en foto’s, van onze eerdere jeugdkampen kunt u https://www.facebook.com/dunokamp.denhaag.5 bezoeken
(let op, dit is een besloten pagina).


Begeleiding kamp
Tijdens het kamp zal voldoende begeleiding aanwezig zijn. De leden van de jeugdcommissie, het activiteitenteam en natuurlijk de nodige trainers zullen dit kamp, samen met de jeugdspelers, tot een onvergetelijk weekend maken.

Kosten
De kosten van het kamp bedragen € 90,00 p.p. In dit bedrag is inbegrepen:

  • Busvervoer heen en terug
  • 2 overnachtingen
  • 3 keer per dag een uitgebreid buffet (ontbijt, lunch en diner)
  • Eten en drinken tussendoor
  • Alle activiteiten
  • Gebruik van de aanwezige faciliteiten, zoals (beach)volleybal, stormbaan, grote speelvelden, zwem en visvijver en kampvuurplaatsen etc.


Omdat de kinderen met de Grote Clubactie een hoop geld hebben opgehaald, zijn we in de gelegenheid om de kosten laag te houden en leuke, extra activiteiten op kamp te organiseren.


Aanmelden
Omdat ruim van tevoren moet worden aangegeven met hoeveel personen wij gaan, horen wij graag of uw kind/kinderen meegaan op kamp.

De uiterlijke aanmelddatum is zondag 19 februari 2023.


U kunt uw kind aanmelden via onderstaand formulier.

Na aanmelding ontvangt u een aparte mail met instructies over de aanbetaling.
De aanbetaling zal € 45,00 p.p. zijn. Nadat de aanbetaling is voldaan (uiterlijk 1 maart), is uw aanmelding definitief. Mocht u niet in staat zijn de aanbetaling in 1 keer te voldoen, kunt u dit aangeven in uw mail zodat een betalingsregeling getroffen kan worden. De andere €45,00 vragen we voor eind mei te voldoen (hier krijgt u nog een reminder van).

Geef je snel op, want er is plek voor maximaal 80 kinderen!

Verdere informatie over de precieze invulling van kamp volgt nog. We zullen u op de hoogte houden middels informatiebrieven. Mocht u (andere) vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.


Met vriendelijke groeten,

De Jeugdcommissie: Marlies de Klerk, Harry Barbier, Sandra Riemen en Wim van Maanen
De Activiteitencommissie: Lieke Pije, Davinia Bruijninx, Kimberley van der Wiel, Lesley Rijken, Marjolein van Zijl


 

Inschrijfformulier jeugdkamp 2023

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!