Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Reminder : Geef je of voor de DUNO familiequiz

Reminder : Geef je of voor de DUNO familiequiz

17 februari 2021 12:30


Op vrijdag 5 maart spelen we de DUNO familie kahoot quiz! Een gezellig avondje voor jong en oud, dus heel DUNO kan zich aanmelden.Hoe dat precies in z'n werk gaat lees je allemaal hieronder in de toelichting van ons Activiteitenteam. Een ding is zeker: je mag dit echt niet missen. Lees daarom hieronder wat je kunt doen om je aan te melden. Leuk om als DUNO'ers elkaar dan zo te ontmoeten!

Op vrijdag 5 maart organiseren we een familie kahoot quiz! Heb je zin in een avondje plezier én ben je goed in het spelen van een quiz? Geef je dan op!

Eerder hebben we vermeld dat als er kinderen mee doen het verstandig is als er in ieder geval 1 volwassene bij het groepje zit. 

De vragen zijn moeilijk, makkelijk, gokken, grappig en er zitten super leuke fragmenten bij! (Raad jij wie dit is/wie dit gezongen hebben/wie er scoorde??)

En je concurrenten zijn niet mis, er hebben zich al een paar super teams aangemeld!

Natuurlijk zijn er ook prijzen te verdienen!
Het team, dat de meeste vragen goed heeft (en de snelste tijd) wint......... 4 pizza's, gesponsord door Domino’s Goudenregenplein!

Jij doet toch ook mee?
Aanmelden via: activiteitenteam@hsvduno.nl

(Bij onvoldoende animo zijn we genoodzaakt af te zeggen)

 

Wat heb je nodig? 

Een laptop/tablet (waarmee je de quizvragen kunt zien op je scherm) en een smartphone (waarop je de antwoorden intypt op de vragen) daarnaast is een goede internetverbinding handig, zodat je alles goed kunt volgen en je beeld niet vastloopt. 

Hoe werkt het? 

Via Zoom kun je meekijken met de quiz vragen en via een app op je telefoon, kun je de antwoorden doorgeven. De precieze uitleg en de zoomlink krijg je, als je je hebt aangemeld voor de quiz. 

Quiz_Aankondiging.png

Bron: DUNO Activiteitenteam
Delen

Lees meer over:
Activiteitenteam DUNO Quiz Quiz reminder

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!