Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sport op zondag

Sport op zondag

Sport op zondag

HSV DUNO werkt hard aan uitbreiding ZONDAGAFDELING

Op het schitterende complex "Haagsche Dynamiek" aan de Mgr.Nolenslaan (nabij zwembad de Waterthor) is het doordeweeks en op zaterdag veelal een drukke boel bij DUNO! Is het niet de jeugd die gepassioneerd wordt opgeleid door enthousiaste trainers, dan zijn het wel de senioren die lekker fanatiek hun wedstrijden spelen.

Maar ook op de ZONDAG biedt DUNO volop sport-mogelijkheden;

Sport op zondag

VROUWEN/MEISJESVOETBAL – Onlangs heeft DUNO een contract kunnen afsluiten met de nieuwe professionele damestrainer Marco Auerbach. Het is aan hem, om samen met Ramsay van Rhijn die de begeleiding rondom het de Vrouwenvoetbal regelt, deze afdeling op zondag nieuw leven in te blazen.

Plezier in het voetbalspel is waar het hen in eerste instantie om te doen is, met de verwachting dat het resultaat zich op termijn zal laten gelden! Trainen doen de Vrouwen 2x per week en met naar alle waarschijnlijkheid twee teams gaan we komend seizoen de competitie in. De Meisjes (15-18jr) trainen ook 2x per week, spelen hun thuiswedstrijden op zondag en hun uitwedstrijden op zaterdag.

Er is in beide groepen nog plaats en om het Vrouwen/Meisjesvoetbal te stimuleren heeft DUNO een budget-vriendelijke contributie vastgesteld van slechts € 150,00 per seizoen, dus meld je aan via info@hsvduno.nl o.v.v. Vrouwenvoetbal, Ramsay zal dan contact met je opnemen.

SELF-SUPPORTING-VOETBAL - Op onze twee volwaardige velden, maar ook op ons kleinere Multiveld kunt u komend seizoen op zondag terecht. We hebben inmiddels een bijzonder gezellige groep oudere spelers (vanaf ca 50 jaar tot ...) die geregeld onder elkaar een balletje trappen op een kwart- of half veld, waarna de derde helft nooit ongemerkt voorbij gaat! Gezelligheid staat voorop en na het sporten nog even naar de Eredivisiewedstrijden kijken en wat bijkletsen onder een hapje en een drankje. Ben je net effe fanatieker (en wellicht wat jonger...) dan kun je je natuurlijk ook als groep of individueel melden om wekelijks op zondag een onderling partijtje te spelen op een heel of half veld. Let wel, self-supporting! De sanitaire voorziening zijn zeer goed en ook de horeca is uitstekend verzorgd. Voor deze zondag-groepen hebben we een contributiebedrag van slechts € 75,00 per jaar vastgesteld.

Meld je aan via info@hsvduno.nl o.v.v. Zondag-herenvoetbal.

Sport op zondag

OVERIGE ZONDAGSPORT – We beschikken over een tennisveld met formele afmetingen. Iedere zondag kunt u hier terecht om lekker een balletje te slaan. Ook hier is het key-word Selfsupporting! U zorgt zelf voor een tegenstander, rackets en ballen en na het sporten kunt u gebruik maken van onze kleedruimten met douchegelegenheid om daarna nog even in onze "huiskamer" een drankje en een hapje te nuttigen. Naast het tennisveld hebben we ook de beschikking over jeu-de-boules-banen en ook hiervoor kunt u zich bij DUNO opgeven. Heeft u belangstelling voor andere veldsporten op zondag, meld het ons via info@hsvduno.nl en dan maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor de afdeling Overige Zondag Sporten hanteren we het vriendelijke tarief van € 75,00 per jaar.

U ziet, er wordt hard gewerkt aan uitbreiding van onze zondag-aktiviteiten. HSV DUNO is een dynamische vereniging, met het predicaat Buurthuis-van-de-Toekomst, waar veel te beleven valt! Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op, kom eens vrijblijvend langs, of raadpleeg onze website www.hsvduno.nl. 

Voor nadere info:

Vrouwen/meisjes voetbal, Ramsay van Rhijn, 06-3096 3618

Self-supporting-voetbal, Marty van Bijsterveld, 06-5129 1133

Overige zaken, Marco van Bijsterveld, 06-5389 1681

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!