Ooievaarspashouders uitgenodigd op DUNO te komen - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ooievaarspashouders uitgenodigd op DUNO te komen

Ooievaarspashouders uitgenodigd op DUNO te komen

2 juli 2020 7:00

GZ

Ooievaarspashouders onder onze leden worden uitgenodigd om op zaterdag 11, 18 of 25 juli 2020 van 12.00-14.00 uur langs te komen in de huiskamer op DUNO om met behulp van de Ooievaarspas de contributie over het seizoen 2020-2021 te innen. De Ooievaarspashouders zijn hierop ook per email geattendeerd.

Kunt u wel een beroep doen op de Ooievaarspasregeling maar heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan wordt u verzocht direct contact op te nemen met de ledenadministratie.

Bij het scannen van de Ooievaarspas worden de maatregelen, die door de RIVM zijn genomen i.v.m. het coronavirus, in acht genomen. U komt via de hoofdingang naar binnen en volgt de pijlen naar de huiskamer waar de pas zal worden gescand. U haalt de ooievaarspas zelf door de scanner. Na het scannen van de pas kunt u de huiskamer verlaten via de achterzijde van het pand.

Kunt u geen gebruik meer maken van de Ooievaarspasregeling of bent u verhinderd, dan dient u dit per omgaand te melden aan ondergetekende. Bent u verkouden of heeft u griepsverschijnselen dan wordt u verzocht niet langs te komen maar dit wel direct te melden aan de ledenadministratie.

Let wel!
Bent u zonder bericht van verhindering op een van genoemde zaterdagmiddagen niet verschenen, dan wordt er vanuit gegaan dat u geen gebruik wenst te maken van de Ooievaarspasregeling. Van ClubCollect ontvangt u dan een verzoek om de contributie over te maken. De contributie dient dan in de maand augustus te zijn overgemaakt.

Met vriendelijke groet,
Jan Taal
Ledenadministratie HSV DUNO
Email: ledenadministratie@hsvduno.nl
Mobiel: 06-43170338

ooievaarspas.jpg

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Ooievaarspas

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!