Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

'DUNO moet Afghaanse bondscoach afstaan en grijpt naast Kraay jr. en Janssen'

'DUNO moet Afghaanse bondscoach afstaan en grijpt naast Kraay jr. en Janssen'

12 mei 2022 12:00

GZ

'DUNO moet Afghaanse bondscoach afstaan en grijpt naast Kraay jr. en Janssen'. De kop staat er echt en het zijn van die momenten dat je jezelf in je arm knijpt. Lees ik dat goed? Ja, dus - maar het gaat niet over ons cluppie. Zo af en toe komt ook hier in de regio naamgenoot DUNO Doorwerth voorbij, spelend op een tikkeltje hoger niveau, in de hoofdklasse. In het slot van de competitie speelt er veel, daar in het oosten.

We lezen bij Voetbalprimeur: 


Hoofdklasser VV DUNO uit het Gelderse Doorwerth zit in de penarie tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen. De club dreigt zonder trainer te zitten en heeft tevergeefs een lijntje naar Hans Kraay junior en Theo Janssen uitgegooid.

DUNO staat onder leiding van Anoush Dastgir, die ook werkzaam is bij Almere City én de nationale bond van Afghanistan. Na 14 mei is hij een maand lang weg vanwege interlandverplichtingen, terwijl zijn club nog vijf competitiewedstrijden voor de boeg heeft. Bovendien dreigt de huidige nummer dertien van de zaterdaghoofdklasse A nacompetitie te moeten spelen.

De club zocht voor het slot van het seizoen naar een 'wonderdokter' en voorzitter Richard Vacquier-Droop bevestigt dat DUNO dacht aan Kraay junior en Janssen. Beide analisten blijken echter onhaalbaar. "Helaas kon Hans Kraay niet in verband met zijn werkzaamhe­den voor ESPN en heeft Theo net een kindje gekregen", laat de preses weten aan de Gelderlander.

Beeld_DUNO_elders.jpg
Het duo Janssen en Kraay jr. BEELD VOETBALPRIMEUR.
Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!