DUNO 1 gelijk; DUNO 2 pakt punt in strijd tegen degradatie

26 maart 2011 0:00

DUNO 1 heeft een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Forum Sport: 1-1. Stephan van der Kruk maakte uit een strafschop in de 83ste minuut gelijk. Met die uitslag mocht DUNO de handen dichtknijpen. Forum Sport miste voor de pauze nog een strafschop en na de doelwisseling bij 0-1 een enorme kans.

Voor veel foto's van de wedstrijd DUNO 1 - Forum Sport 1, klik hier. Verslag DUNO 1 >>>.

Dankzij een late gelijkmaker van Dave Lejewaan (foto) behaalde DUNO 2 alsnog een punt in de thuisbeurt tegen Forum Sport. Na een 1-0 voorsprong, dankzij een prachtige goal van Donny van den Hoogenband, boog Forum Sport de stand om in 1-2. Dave maakte drie minuten voor tijd gelijk, waarmee onze reserves een nuttige punt pakten in de strijd tegen degradatie.

Voor de foto's van DUNO 2 - Forum Sport 2, klik hier. Verslag DUNO 2 >>>.

DUNO 3 verloor met 2-4 van Oosterheem, het vierde moest de punten laten aan GDA (3-4). Het vijfde verloor met 2-4 van Scheveningen 7.Bij de jeugd speelde A1 uit gelijk tegen Die Haghe (2-2),won C2 van HBS met 3-2, de C3 speelde gelijk (1-1) tegen FC 's-Gravenzande. D4 verloor met 7-3 van Westlandia, E3 won met 7-2 van HBS en de F1 verloor met 7-0 van BMT. Meer later en in verslagen.