Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO begint pilot met Haagse Hotelschool voor professionele aanpak bar op zaterdagen

DUNO begint pilot met Haagse Hotelschool voor professionele aanpak bar op zaterdagen

11 januari 2011 0:00

Henk Ruijl

DUNO is de eerste voetbalclub die met de Haagse Hotelschool een pilot begint om meer ervaren krachten in te zetten om de bar te runnen. Dat is een van de uitkomsten van het bestuursoverleg op maandag 10 januari.

Het bestuur is met de bekende Hotelschool in Den Haag overeengekomen om viermaal op een zaterdag de bar te laten bemensen door studenten van de opleiding. Met andere sportclubs heeft de Hotelschool zulke afspraken al gemaakt. Het mes snijdt zo aan twee kanten: DUNO heeft een adequate barbezetting op momenten dat het lastig is in te vullen, aan de andere kant leren de studenten in de praktijk het een en ander. Vooralsnog gaat het om een pilot met vier afleveringen. Tijdens de algemene ledenvergadering op dinsdag 25 januari wil het bestuur met de leden overleggen of dit experiment, bij gebleken succes, uitbreiding verdient. Vanzelfsprekend blijft het vrijwilligerswerk, en ook de barbezetting, een belangrijk onderdeel uitmaken van het clubleven. Met deze aanpak denkt het bestuur nu veel voortgang te kunnen boeken.

Tijdens het bestuurlijk overleg werd ook gesproken over de trainersafspraken in alle geledingen. Met betrokkenen worden de komende weken nadere afspraken gemaakt, zodat het bestuur binnen afzienbare tijd een aantal plekken voor het komend seizoen bekend denkt te kunnen maken. Verder stond het overleg vooral in het teken van de aanstaande ledenvergadering. Het voornemen bestaat om dit, evenals eerder, op een verrassende manier aan te pakken, zodat alle leden kunnen meepraten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!