DUNO 1 kan nederlaag bij Zevenhoven (3-1) zichzelf aanrekenen

21 september 2013 0:00

Ondanks een doelpunt van Bilal Dari (foto) heeft DUNO 1 zaterdag 21 september met 3-1 verloren bij Zevenhoven. Een tegenvaller, dat kunnen we wel zeggen. DUNO kwam met 2-0 achter, scoorde vijf minuten voor tijd de 2-1 maar zag snel daarna Zevenhoven 3-1 maken. DUNO kan de nederlaag zichzelf aanrekenen, want vooral voor de rust werden heel wat kansen om zeep geholpen. Zevenhoven kwam tweemaal in de buurt van doelman Mauro Bos en scoorde beide keren uit een dood spelmoment, waaronder een strafschop. DUNO 2 deed het flink beter, want het elftal van Willem Kuiper won voor de derde achtereenvolgende maal, dit keer van MVV'27 (0-2). DUNO 3 won met 5-1 bij TAC'90. Bij de jeugd won DUNO C1 knap met 1-0 van Escamp. De D1 speelde gelijk (0-0) tegen Loosduinen. De E1 won met liefst 14-4 bij Escamp. Ook F2 en F3 behaalden knappe overwinningen. Het duel van DUNO A1 tegen Hercules moest worden gestaakt. Zie voor alle uitslagen.