AD Haagsche Courant: Driemaal DUNO in openingsweekeinde

7 september 2015 0:00

Driemaal DUNO in AD Haagsche Haagsche Courant op maandag 7 september, het openingsweekeinde van de competitie in de A-categorie. Allereerst schrijft het dagblad over de 1-1 van ons eerste elftal bij TAC'90. Een kort wedstrijdverslag: "Met een direct ingeschoten corner zorgde oud-gediende Paul Droppert voor de gelijkmaker tegen TAC'90. TAC'90-aanvoerder Rico Kogeldans had zijn ploeg toen al op voorsprong gezet."

Dan is er de wekelijkse column van oud-scheidsrechter Mario van der Ende. Hij komt terug op het 'beste elftal ooit' dat de sportredactie van het AD in deze regio samenstelde. Die opstelling was goed voor veel debat, zo beschrijft Van der Ende de dagen nadien. Daarom komt de WK-ganger met een eigen opstelling, driemaal zelfs. In een van die teams duikt ook een DUNO-speler op: Raymond Batten, de speler die in 1982-1983 met DUNO kampioen werd en promoveerde naar de tweede klasse, destijds het op-en-na-hoogste-amateurniveau.

Tot slot haalt het AD de wedstrijd DUNO E2 - Forum Sport E5 aan, het duel dat afgelopen zaterdag niet een overtreding kende. Dat de scheidsrechter in 50 minuten wedstrijd niet eenmaal voor een overtreding hoefde te fluiten, leidt tot aandacht in de rubriek "De derde helft".