DUNO pakt mooie overwinning op SVC'08: 1-2

14 april 2012 0:00

DUNO 1 heeft zaterdag 14 april een even mooie als verrassende overwinning behaald op SVC'08. Djamel Leeflang maakte in de 88ste minuut de winnende goal. Juist daarvoor werd bij DUNO een bal van de lijn gehaald. DUNO kwam op 1-0 achter twaalf minuten na de rust, twintig minuten voor tijd werd het gelijk: 1-1 door Stephan van der Kruk. Daarmee doet DUNO nog volop mee in de titelstrijd en de strijdom de derde periode! Koploper DSVP won met 3-0 van Forum Sport.DUNO heeft, met nog drie duels te gaan, twee punten achterstand. Veel jeugdteams behaalden een mooie overwinning >>>.