Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwe, verbeterde DUNO-tenue is strakker, moderner en met iets meer groen

Nieuwe, verbeterde DUNO-tenue is strakker, moderner en met iets meer groen

6 april 2015 0:00

Henk Ruijl

Het vernieuwde tenue is er! Shirts, broeken, kousen en trainingskleding - er is een mooie nieuwe DUNO-lijn verschenen. In een superkwaliteit! Het nieuwe tenue is strakker, moderner en met iets meer groen afgewerkt. En: goedkoper.
Jarenlang zijn wij via Free Kick Sport in zee gegaan met Hummel als basismerk voor onze kleding. De laatste jaren zijn er diverse keren terechte klachten geweest ten aanzien van de kwaliteit en afwerking. Leverancier en sportzaak Free Kick (Weimarstraat) heeft voor ons een rondgekeken en kwam met het voorstel om met aloude, kwalitatief sterke merk Robey in zee te gaan. Dit merk wil zich nadrukkelijker profileren en kwam met een goede kwaltiteit stof en afwerking.
LEES OOK: Leverancier en DUNO werken aan oplossing klachten shirt

Het DUNO-wedstrijdshirt blijft zoals het is maar ...... het heeft een leuke sportieve verandering met betrekking tot de kraag en het is een shirt dat zogezegd "strakker"van uiterlijk is. Wij hebben gelijk gekeken naar wat het nog meer in hun assortiment zat en zijn tot een aantal leuke, verrassende keuzes gekomen. Zoals trainingspak en trainingskleding.

Ook belangrijk te vermelden dat de prijzen lager zijn dan voorheen en dat wij vinden dat er nu een goede kwaliteit /prijsverhouding is. De shirts zijn wat strakker hetgeen betekent dat "passen" wenselijk is voordat u gaat bestellen. Free-Kick heeft van alle maten een pas-shirt klaar liggen.

Als er teams zijn die via sponsoring willen bestellen doe dat dan nu en wacht niet tot eind april/mei.

Wij maken graag van de gelegenheid gebruik alle leden en teams erop te wijzen dat het basistenue van DUNO is bestemd voor alle wedstrijden, uitzondering kan alleen zijn als een tegenstander in soortgelijke kleuren speelt. Het bestuur zal niet meer toestaan dat elftallen alternatieve kleuren dragen wanneer dat niet uit dit oogpunt noodzakelijk is. Er ligt nu een prachtig tenue - maak daar vooral gebruik van.

Bestuur DUNO

DUNO-tenue voor alle teams (met bijpassende kousen)

tenue3

Trainingstenue

tenue1

Trainingstenue, warmlooptenue

tenue2

Trainingstenue, warmlooptenue

tenue4

Trainingstenue

tenue5

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!