Reserves DUNO gelijk tegen Laakkwartier

5 augustus 2009 0:00

DUNO 2 heeft dinsdagavond 4 augustus met 2-2 gelijkgespeeld in een oefenduel tegen Laakkwartier op Haagsche Dynamiek.

Tegen de ploeg uit de reserve hoofdklasse speelde het naar de eerste klasse gepromoveerde DUNO 2 een uitstekende eerste twintig minuten. Daarin opende Mitchell Keus na een voorzet van Jeffrey Brouwers, de rechtshalf kwam uit de DUNO-jeugd over naar de senioren. Na de drinkpauze raakte DUNO de greep op de wedstrijd kwijt. Nog voor rust werd het gelijk toen een schot van afstand achter doelman Jeroen Tomeij belandde. Onmiddellijk na de pauze zette Brian van der Bol - hij schoot afgelopen zaterdag ook al tweemaal raak - DUNO op voorsprong met een geweldige pegel in de kruising. Opnieuw kwam Laakkwartier langszij in een tweede helft die liet zien dat beide ploegen conditioneel nog wel sterker moeten worden. Al met al sprak trainer Johan van Wijngaarden (foto)van een nuttige oefenwedstrijd.