Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jan Linkerhof: 's-Gravenzande als reuzendoder

Jan Linkerhof: 's-Gravenzande als reuzendoder

15 januari 2009 0:00

Henk Ruijl

Jan Linkerhof raakt met zijn selectie op stoom voor de hervatting van de competitie. De selectietrainer spreekt aan de vooravond van het oefenduel bij Roodenburg.

Hoe staan de zaken ervoor?
Jan: "Ik heb verontrustende berichten op de website gelezen. Dat het passeren van drie basisspelers in het oefenduel tegen 's-Gravenzandse SV, afgelopen dinsdag, tot op de bodem uitgezocht gaat worden. Ik ben in angstige afwachting, dat begrijp je."

Misschien loopt het wel met een sisser af?
Jan: "Ja, dat hoop ik dan maar."

Ben je wijzer geworden van die oefenwedstrijd?
Jan: "Vooral blijer. Als je ziet dat we tegen een ambitieuze eersteklasser spelen, met voor rust zeven spelers van 21 jaar of jonger, en je biedt dan zo goed tegenstand; ja dan ben ik opgetogen. Vooral in de eerste helft gaven we goed tegenstand. Na de rust, toen we uiteindelijk in een korte tweede helft met 2-1 verloren, was het iets minder. We hebben al met al goed gespeeld, heel weinig kansen weggeven en dus ben je dan als trainer tevreden. Moet wel."

Hoezeer ben je klaar voor de hervatting van de competitie?
Jan: "We hebben nu een uur een wedstrijd gespeeld en drie keer getraind. We zijn leuk op weg. We hebben nog tijd genoeg om te groeien naar 31 januari, als we de competitie weer beginnen. Nog een paar keer goed trainen, aanstaande zaterdag en dinsdag in elk geval een wedstrijd...we zijn er straks klaar voor." (lees hieronder verder)

frankjansportretjanlinkerhof.jpg - 25.68 Kb
Jan Linkerhof.

Heb je nog afwegingen te maken?
Jan: "Ik ben blijmet het herstel van Wesley Spaans, dat ziet er weer goed uit. We moeten hem nog wel even ontzien, maar hij is er wederom bij. Op het middenveld ben ik er nog niet helemaal uit, ook omdat we Jonathan Roeleveld en Jeffrey Eversdijk in de eerste wedstrijd missen."

Je klinkt tevreden?
Jan: "Ben ik ook. Zeker ook over DUNO 2. Als ik ook zie hoe daar getraind wordt, dat is prima. Iedereen is er goed mee bezig en er is volop enthousiasme."

Heb je nog een mening over de opvallende, tussentijdse overstap van collega Henk Baggerman van Vredenburch naar poulegenoot 's-Gravenzande VV?
Jan: "Je bent zoiets, van de ene club naar de andere tijdens het seizoen, niet gewend.Zulke transfers leken voorbehouden aan het betaald voetbal. Maar ik wens Henk vooral veel succes. Wij hebben al tweemaal gewonnen van 's-Gravenzande, laat ze vooral alle punten nu gaan pakken. 's-Gravenzandse als reuzendoder, dat zou ons goed uitkomen."

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!