Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JO10-2 en JO11-1 happen in het zand en maken er topdag van

JO10-2 en JO11-1 happen in het zand en maken er topdag van

12 juli 2021 19:00

GZ

Dat het seizoen ongemerkt is afgesloten - nee, dat is bepaald niet waar. We konden al terugkijken op een gedenkwaardige DUNO slotdag, met luchtkastelen en meer, en nu komen ook de verhalen binnen van de teams die onderling een uitje beleven ter afsluiting. DUNO JO10-2 en JO11-1 togen naar het strand om daar feestelijk en sportief het seizoen 2020-2021 af te sluiten.

LEES OOK: Zo leuk was het op DUNO's slotdag voor de jeugd

Hieronder de verslagen van JO10-2 en (eerst) JO11-1.

Zaterdag 10 juli 2021 - afsluitend teamuitje JO11-1

Het hele seizoen hebben de ouders geld gespaard in een doelpuntenpot. Elk doelpunt was goed voor €0,50 en dat is, ondanks de weinige competitiewedstrijden, aardig opgelopen!

Daarnaast heeft de 11-1 met de Grote Clubactie de meeste loten verkocht en wonnen de spelers daarmee geld voor een teamuitje. 

Met al het geld bij elkaar hadden we vandaag een teamuitje als afsluiting van het seizoen bij strandtent Westbeach in Monster.  Het hele team op een grote sub op zee, probeer daar maar eens op te blijven staan ;-) Daarna op een stormbaan met zeep! En natuurlijk voetballen en op een groot springkussen met volleybalnet.

De trainers hebben, ondanks corona, ontzettend veel getraind met de jongens en oefenwedstrijden geregeld zodat hun voetbal skills goed bleven. Als dank voor al hun inzet werden ze in het zonnetje gezet en kregen ze een sporttas met inhoud: een voetbaltenue, bidon met naam, slippers met naam en een handdoek met daarop een teamfoto.

Hopelijk wordt voetbalseizoen 2021/2022 normaler dan het afgelopen seizoen. We hebben er in ieder geval nu al zin in! 

Voor iedereen een hele fijne vakantie!

Foto's teamuitje JO11-1:

Sandra2a.jpg

Sandra3a.jpg

Sandra4a.jpg
 
Sandra5a.jpg
 
Sandra6a.jpg
 
Sandra1a.jpg
 
Sandra7a.jpg
 
Sandra8a.jpg
 
 
Ook JO10-2 sluit seizoen af op het strand
 
Op 11 juli hadden we de jaarafsluiting van seizoen 2020/2021... Wel het meeste "rare" seizoen dat ik ooit heb meegemaakt. Toch wilden we het seizoen leuk afsluiten, waar we vorige week de DUNO Familiedag een aardig voorproefje mee hadden natuurlijk. Daar komt bij dat we hier het hele seizoen voor gespaard hadden, dus leuk afsluiten was iets wat gewoon moest gebeuren. 
 
Rond 13.00 uur werden we verwacht op Kijkduin bij Strandclub 14, waar Geo van Flitz Events ons stond op te wachten. Hij had een 6-tal spellen bedacht die we in 2 teams moesten afwerken. Ieder team moest z'n eigen vlag maken, een yell verzinnen en een dansje verzinnen, de filmpjes zal ik een ieder besparen 😂 Hierna begonnen we met het eerste spel, een race tussen de twee teams ( De Boys tegen FC Straat.... Ik heb ze niet verzonnen ) waarbij De Boys wonnen.
 
Voor de "break" speelden we nog een puzzlespel (wederom gewonnen door de Boys) en gingen we touwtrekken, die eindelijk werd gewonnen door FC Straat. Kleine kanttekening hierbij is wel dat ondergetekende trainer Norman zand liet happen in de onderlinge strijd.
Ruststand dus 2-1 voor De Boys, tijd voor een patatje met een drankje. (lees onder de foto verder)
 
JO10-2_strand.JPG
JO10-2 sportief op het strand.
 
Na de pauze nog 3 spellen, waarmee we begonnen met Jenga XL. Met dit spel zorgde FC Straat ervoor dat ze op gelijke hoogte kwamen. 
Hierna speelden ze het "Katapult" spel, waarbij een katapult gebouwd moest worden en een bal het veld in moest worden geschoten die door het eigen team moest worden opgevangen. Eindstand van dit spel was 12-12, waardoor het laatste spel de winnaar dus zou bepalen. Bij laatste spel moest een toren worden gemaakt van bamboestokken en elastieken. Dit spel werd gewonnen door FC Straat, waardoor zij de winnaar van de dag werden.
 
Rond half 4 sloten de ouders aan, en konden we de dag gezellig afsluiten met een hapje en een drankje. Wat een geweldig team hebben we toch opgebouwd, en wat een mooie mix van ouders waar het de afgelopen 3 seizoenen echt genieten was!
 
Ik wil dan ook alle ouders bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons als trainers. Ik wens de spelers die onze mooie club gaan verlaten, heel veel succes bij hun nieuwe club ! Ook wens ik Toby heel veel succes bij de Jo11-1, en weet zeker dat je het ver gaat schoppen 💪
 
Lieve mensen allemaal hele fijne vakantie en tot snel. 
 
John Kind & Norman Lenden
 
 

 

Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!