Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In herfstvakantie zijn er jeugdvoetbaldagen bij DUNO

In herfstvakantie zijn er jeugdvoetbaldagen bij DUNO

NT

Dit wordt leuk! In de herfstvakantie (18 tot en met 23 oktober) gaan we op DUNO weer wat bijzonders beleven. Dan zijn er de jeugdvoetbaldagen die worden georganiseerd door de organisatie JVO, de jeugd voetbal opleiding. Iedereen kan zich hiervoor opgeven, je hoeft niet perse lid van DUNO te zijn. Kijk hieronder wat er staat te gebeuren en hoe jij hierbij kunt zijn. Mag je niet missen!

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van HSV DUNO in Den Haag, tijdens de herfstvakantie: De jeugdvoetbaldagen.

Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op :
- Maandag 18 oktober 2021
- Dinsdag 19 oktober  2021

De jeugdvoetbaldagen duren van 10.00 -16.15 uur.
 
Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!
 
Tekst gaat verder onder de video
 
PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ HSV DUNO
(op maandag 18 en dinsdag 19 oktober 2021)
10.00 uur Aankomst
10.15 uur Inleiding
10.45 uur Training
12.45 uur Pauze  + quiz
13.45 uur Wedstrijden
16.15 uur Afsluiting
 
De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de  Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zullen de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.
 
Voordelen van de Wiel Coerver methode:
Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de  jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima  traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.
 
Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbaldagen.com.
 
De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 65,-
 
Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:
  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars
 
Inschrijven:
 
Iedereen mag zich dus aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een  bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.

JVD_Duno_poster_-_herfst.jpg
Bron: JVO
Delen

Lees meer over:
Jeugdvoetbalopleiding jeugdvoetbaldagen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!