Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Liefst 80 DUNO-jeugdspelers zaterdag aan het strandvoetballen

Liefst 80 DUNO-jeugdspelers zaterdag aan het strandvoetballen

22 februari 2022 7:00

GZ

Liefst tachtig DUNO-jeugdspelers doen zaterdag 26 februari mee aan het Lindoduin Beach voetbaltoernooi. Het strandvoetbaltoernooi is voor de jeugdteams met spelers uit JO8 tot en met JO12. Het toernooi is van 10.00 tot 14.00 uur, verzamelen om 9.45 uur zo is inmiddels gemeld aan alle deelnemers en leiders, trainers. De opkomst is in elk geval veelbelovend te noemen en we wensen iedereen alvast veel plezier en succes.

Wat weten we inmiddels?
De kinderen zijn ingedeeld in groepjes van maximaal zes spelers, van wie er vier op het Beach voetbalveld staan. Zo zijn er genoeg wissels, want het is best zwaar om op het zand te voetballen. Elk team heeft een eigen coach/trainer, indelingen worden daar bekend gemaakt. We spelen op drie velden, waarvan elk team steeds op hetzelfde veld zal spelen tegen een ander team.

Geen competitievoetbal dan?
Nee, de reguliere competitie voor deze jeugdgroepen wacht op een vervolg, dus we hebben zaterdag alle gelegenheid dit te doen.

Tijden
Het toernooi vindt plaats van 10.00-14.00 uur. Graag om 9.45 uur aanwezig zijn. Eerder is niet nodig, dan zijn er nog andere trainingen op de velden bezig.

Adres
Sporthal Lindoduin
Lindoduin 36-38
2583 BG Den Haag

Kleding
Trek sportieve kleding aan; korte broek en shirt met korte mouwen. We spelen op blote voeten.

Eten/drinken
De kinderen krijgen van het DUNO Activiteitenteam een tussendoortje, drinken en er zal worden gezorgd voor een lunch. Als je koffie of thee wilt halen: de bar van Lindobeach is open.

Ouders
Ouders mogen komen kijken, gezellig zelfs! Lindobeach adviseert om dat te doen vanuit de veranda, daar kunnen je de kinderen goed zien spelen.

Zin in?
De organisatie van DUNO's Activiteitenteam is er klaar voor, dus reken maar!

strandvoetbal.jpg

Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!