Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Plezier spat ervan af bij succesvolle DUNO Paasbingo jeugd

Plezier spat ervan af bij succesvolle DUNO Paasbingo jeugd

15 april 2022 7:00

GZ

Het plezier spatte er vanaf, afgelopen woensdagmiddag tijdens de DUNO Paasbingo voor onze jeugd. Het Activiteitenteam kon rekenen op een volle huiskamer, bezet met DUNO-jeugd en aanhang. Dankzij AH Savornin Lohmanplein - altijd bereid tot hulp aan ons en grote dank daarvoor! - was er drinken en chips voor alle deelnemers. Prijzen waren er ook volop, veel DUNO'ers gingen met iets moois naar huis.

Zo gaat het op deze Paasbingo: Alle prijzen staan op hun paasbest klaar voor de winst. En wat is het spannend! Wie gaan er met de prijzen vandoor? Soms is er een dubbele bingo en dan moet er gedobbeld worden. Dit is extra spannend. 

Zo ook bij de hoofdprijs. 

Twee bingo's tegelijk dus moet er gedobbeld worden. Om het nog extra spannend te maken gooien de jongens ook nog eens hetzelfde aantal punten waardoor er nog een keer gedobbeld moet worden. Uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn. Gefeliciteerd Tijs!

Omdat het bijna Pasen is hebben we ook nog een chocolade-haas. Voor deze haas trekken we lootjes. De gelukkige winnaar van de haas is, Jevano! Dat wordt smullen.

Met een lekkere chocolade traktatie gaat iedereen weer op huis aan. Met of zonder prijs, maar met een lach op het gezicht.

Bedankt voor jullie deelname! Op naar de volgende activiteit. Hieronder de foto's.

Het Activiteitenteam

act1.jpg

act2.jpg

act3.jpg

act4.jpg

act5.jpg

act6.jpg

act7.jpg

act8.jpg

act9.jpg

act10.jpg


Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!