Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Feestelijke slotdag jeugd, senioren op DUNO op zaterdag 2 juli

Feestelijke slotdag jeugd, senioren op DUNO op zaterdag 2 juli

24 mei 2022 7:00

GZ

Op zaterdag 2 juli beleven een feestelijke slotdag van dit voetbalseizoen op DUNO. Voor jeugd tot en met vrouwen, senioren. In elk geval komt tussen 10.00 en 15.00 uur de jeugd aan z'n trekken, want we pakken groots uit! Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes van DUNO-leden zijn dan ook welkom. We hebben deze feestdag ook vrijwilligers nodig, lees daarom als ouder, opa, oma, verzorger enz. bijgaand bericht van DUNO's Activiteitenteam graag ook.

We informeren je er de komende tijd uitvoerig over. In elk geval is 2 juli de dag en avond die je als DUNO'er maar beter vrij kunt houden in je agenda.

Ook voor de walking voetballers is er voor de gelegenheid om aan te sluiten om onderling een toernooi te organiseren, is hier behoefte aan laat het Hans Lamens weten. Er wordt voor eten gezorgd en een natje natuurlijk, vanaf 12 uur beginnen. Meld je dus aan 

Omwille van de organisatie van deze dag nu alvast meer informatie over het jeugdgedeelte, waarbij nadrukkelijk de oproep onder de aandacht gebracht voor vrijwilligers.


slotdag_2021-2022.jpg
Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!