Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gezocht: hulp voor luchtkussen begeleiding op slotdag DUNO 2 juli

Gezocht: hulp voor luchtkussen begeleiding op slotdag DUNO 2 juli

3 juni 2022 7:15

GZ

Gezocht, voor zaterdag 2 juli: helpers voor de begeleiding van de luchtkussenactiviteiten op de slotdag van DUNO. Het Activiteitenteam heeft voor de jeugd een veelbelovende dag in gedachten, maar dat kan niet zonder jouw hulp. Het gaat om benodigde hulp tussen 10.00 en 15.00 uur en met een uurtje zijn we al erg blij! Wil jij de DUNO-jeugd een gave dag geven en helpen, laat het ons dan weten via activiteitenteam@hsvduno.nl

De feestelijke DUNO-slotdag van dit seizoen dus, ook voor senioren en de DUNO Vrouwen, alsmede walking footballers.

Op zaterdag 2 juli beleven een feestelijke slotdag van dit voetbalseizoen op DUNO. Voor jeugd tot en met vrouwen, senioren. In elk geval komt tussen 10.00 en 15.00 uur de jeugd aan z'n trekken, want we pakken groots uit! Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes van DUNO-leden zijn dan ook welkom. We hebben deze feestdag ook vrijwilligers nodig, lees daarom als ouder, opa, oma, verzorger enz. bijgaand bericht van DUNO's Activiteitenteam graag ook.

We informeren je er de komende tijd uitvoerig over. In elk geval is 2 juli de dag en avond die je als DUNO'er maar beter vrij kunt houden in je agenda.

Ook voor de walking voetballers is er voor de gelegenheid om aan te sluiten om onderling een toernooi te organiseren, is hier behoefte aan laat het Hans Lamens weten. Er wordt voor eten gezorgd en een natje natuurlijk, vanaf 12 uur beginnen. Meld je dus aan 

Omwille van de organisatie van deze dag nu alvast meer informatie over het jeugdgedeelte, waarbij nadrukkelijk de oproep onder de aandacht gebracht voor vrijwilligers.

slotdag_2021-2022.jpg
Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!