Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Superoorkonde na een seizoen techniektraining op DUNO

Superoorkonde na een seizoen techniektraining op DUNO

21 juni 2022 7:00

GZ

Het was onlangs ook voor de techniektraining op DUNO de laatste van dit seizoen.... Deze keer niet in twee groepen, maar alle boys (twaalf dus) tegelijk. Wat onze mannen niet wisten, was dat ze toch een kleine test moesten ondergaan. Even testen of, dat wat zij de afgelopen acht trainingen hadden geleerd in de praktijk konden brengen en of ze echt vooruitgang hadden geboekt.

Na een goede warming-up, met een graad of 22, moesten de talenten een parcours lopen waarbij ze vijf verschillende balbehandelingen moesten uitvoeren met aan het einde van het parcours een "schaar" en afronden op een klein doeltje.
 
Zoals verwacht, slaagden al mijn talentjes voor deze test. Natuurlijk eindigden we de training met een partijtje, waarbij op het scherp van de snede gestreden werd.  Het was zo spannend, dat ik niet eens meer weer wie er nu gewonnen heeft.
 
Vanwege de warmte had José (vrouw van ondergetekende) lekkere ijsjes geregeld voor alle kids.mOok had ik voor een ieder een superoorkonde, met daarop de sterke punten. 
 
Aan een ieder te horen, gaan we hier volgend seizoen mee verder.mmIk wil alle kids bedanken voor hun enthousiasme en plezier in het mooie spelletje.... Hierdoor was het ( bijna) geen moeite om op zondag om 8 uur de wekker te zetten - haha
Natuurlijk ook alle ouders bedankt en hopelijk tot volgend seizoen !! 
 
John Kind 💚🖤

techniektraining2022ok.jpeg
Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!