Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

JO15-1 is supersnel op kartbaan en leest ouders de les

JO15-1 is supersnel op kartbaan en leest ouders de les

24 juni 2022 15:00

GZ

Voor JO15-1 zit het seizoen er nu echt op en de afsluiting mocht er zijn! Het seizoen werd onlangs afgesloten met een uitje en een barbecue op DUNO. Eerst gingen de jongens met hun trainers (razendsnel) karten en daarna lasergamen bij het bekende Van der Ende racing. Daarna gingen we naar DUNO om daar een wedstrijd te spelen tegen de ouders. Daar werd al enige tijd reikhalzend naar uitgekeken.

Net als een echte Champions League wedstrijd komen de spelers onder begeleiding van de scheidsrechter, en door een boog van groen/zwarte rook, het veld opgelopen. Na het muntje opwerpen en het kiezen van  de wedstrijdhelft gaat de wedstrijd van start. Beide teams zijn gebrand om te winnen. Wie wil er nu van je ouders verliezen?? Of, we laten die pikkies een poepie ruiken!!

Eerste doelpunt

Het eerste doelpunt valt in het doel van de ouders. Maar al snel is daar het antwoord van de ouders in het doel van de spelers, 1-1.
Na een overtreding besluit de scheidsrechter tot een penalty voor de spelers. Deze wordt benut en het staat 2-1 voor de spelers.
Bij de stand 4-1 voor de spelers raakt een vader pijnlijk geblesseerd. Besloten wordt om de wedstrijd te beëindigen en penalty’s te nemen. 
De spelers winnen de penaltyserie nipt met 10-9.

Na de penalty’s nog even een foto moment. Een leuke groepsfoto. Ook gaat elke speler met zijn vader/moeder die mee heeft gespeeld op de foto. Leuk voor in het plakboek! Hoewel de pubers daar soms anders over denken.

Aanschuiven maar!

Ondertussen wordt er in de keuken en in het sponsorhome alles klaar gemaakt voor de barbecue. Na het douchen kan iedereen aanschuiven! Trainers, leider en vlagger worden in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet en geduld dit seizoen. Een gezellige middag/avond als afsluiting van een leuk voetbalseizoen.

Rayan, jammer dat je DUNO gaat verlaten. We wensen je heel veel plezier bij je nieuwe club Die Haghe. Yazeed, ook jij gaat DUNO verlaten. Natuurlijk voor jou ook veel plezier maar dan bij VELO.

Andy en Tim nogmaals heel veel dank voor jullie wekelijkse inzet bij de trainingen en wedstrijden. Heel veel succes bij Die Haghe. Het ga jullie goed.

Richard ook jij heel veel dank voor dit seizoen; gelukkig zien we jou volgend seizoen weer voor de groep.

Vlagger John, veel dank voor al je vlaguren langs de lijn. Hopelijk dat je volgend seizoen er ook weer bij kunt zijn. Eerst op naar een spoedig herstel. 

Op naar seizoen 2022/2023!

JO15-1_bb.jpeg

JO15-1_cc.jpeg

JO15-1_dd.jpeg

JO15-1_aa.jpeg
Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!