Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd nieuws

Jeugd nieuws

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 3

Gisteren, 27 juni 7:00  De derde en daarmee de laatste dag van het DUNO-jeugdkamp zit erop. De dag begon rustig, waarna het tijd was voor de jaarlijkse ochtendgymnastiek. Vervolgens gingen we met zijn alle richting het ontbijt. Na het ontbijt was het tijd om de koffers in te pakken en de kamer op te ruimen. Hierna werden de groepen verdeeld en ging de één een zaalvoetbaltoernooi spelen in de sporthal, terwijl de ander een speurtocht hebben gehouden. Hierna was het tijd om naar huis te gaan. Ditmaal in een grote dubbeldekker. Omstreeks 15:45 uur arriveerde de bus en konden de kinderen herenigd worden met hun ouders/verzorgers. Wij hopen dat jullie een geslaagd weekend hebben gehad, en hopelijk tot volgend jaar. #Maartenbedanktmeer »

111x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 2

26 juni 12:30  Dag twee van het DUNO jeugdkamp zit erop. De dag begon met het ontbijt op het park. Na het ontbijt vertrokken we lopend richting voetbalvereniging Heino, waar we een onderling toernooi speelde. Wij bedanken de gastvrijheid en sportiviteit van de thuisclub. Na het toernooi was het tijd voor de lunch. Nadat de maagjes waren gevuld was het tijd om af te koelen in het meertje. De één ging zwemmen, terwijl de ander ging voetballen. Toen iedereen zijn laatste energie had verspild was het tijd voor de BBQ. En wast bleek, twee bestuursleden, in de vorm van Maarten Speets en Arie Brugman waren gearriveerd om te kijken hoe het hier was. Tegen de avond was het tijd voor het zeskamp. Na de zeskamp ging de één rusten, terwijl de ander lekker los ging in de disco.meer »

112x gelezen

INTERVIEW : Joey Feitz over het DUNO-jeugdkamp

26 juni 7:00  Het is inmiddels zijn laatste jeugdkamp. Jeugdvoorzitter Joey Feitz draagt na dit seizoen het stokje over aan Marlies de Klerk. De hoogste tijd om hem te interviewen tijdens het DUNO-jeugdkamp.meer »

228x gelezen

Kampbegeleiding aangekleed dankzij sponsor

25 juni 16:45  De begeleiders van het DUNO-jeugdkamp zijn dit jaar herkenbaar door middel van gesponsorde bedrukte t-shirts dankzij : Wij met Ton Bos makelaardij. Wij bedanken onze sponsor voor hun geste.meer »

158x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 1

25 juni 7:30  De eerste dag van het jeugdkamp zit erop. Vrijdagmiddag net na 16.00 uur vertrokken de bussen richting Summercamp Heino, waar we na een kleine vertraging rond 19.00 uur arriveerden. Nadat de tassen in de kamers werden gezet konden we met zijn allen aan het avondeten, wat in de ochtend door Dennis Barbier is bereid. (Video 1). Na het avondeten werd het bosspel gehouden, waarna een vrije avond volgde. Uiteraard werd er door sommigen ook geslapen, al waren de meesten nog tot laat op.meer »

378x gelezen

JO15-1 is supersnel op kartbaan en leest ouders de les

24 juni 15:00  Voor JO15-1 zit het seizoen er nu echt op en de afsluiting mocht er zijn! Het seizoen werd onlangs afgesloten met een uitje en een barbecue op DUNO. Eerst gingen de jongens met hun trainers (razendsnel) karten en daarna lasergamen bij het bekende Van der Ende racing. Daarna gingen we naar DUNO om daar een wedstrijd te spelen tegen de ouders. Daar werd al enige tijd reikhalzend naar uitgekeken.meer »

165x gelezen

DUNO-jeugd bedankt sponsors voor bijdrage aan DUNO-jeugdkamp

24 juni 7:00  We vertrekken vrijdagmiddag pas, maar niet zonder onze sponsors eerst bedankt te hebben. Want zonder sponsors hadden wij geen lekkere hapjes en drankjes kunnen inslaan voor de kinderen van het DUNO-jeugdkamp.meer »

210x gelezen

Superoorkonde na een seizoen techniektraining op DUNO

21 juni 7:00  Het was onlangs ook voor de techniektraining op DUNO de laatste van dit seizoen.... Deze keer niet in twee groepen, maar alle boys (twaalf dus) tegelijk. Wat onze mannen niet wisten, was dat ze toch een kleine test moesten ondergaan. Even testen of, dat wat zij de afgelopen acht trainingen hadden geleerd in de praktijk konden brengen en of ze echt vooruitgang hadden geboekt.meer »

173x gelezen

Jouw kans: DUNO stelt hoofdtrainer JO8-teams aan, solliciteer nu

12 juni 7:00  Voor het seizoen 2022/2023 zoekt DUNO een hoofdtrainer voor onze JO8-afdeling. Lees hieronder wie wij zoeken.meer »

527x gelezen

Vrienden worden leeuwen: hoe JO15-3 boven zichzelf uitstijgt

8 juni 6:45  Van 3 tot en met 5 juni ging de DUNO JO15-3 op kamp naar Roosendaal. Hier was een internationaal toernooi, maar voetbal was toch wel een beetje bijzaak dit weekend. We gingen met een groep jongens die dit seizoen heel hecht zijn geworden. Een groep jongens die je misschien beter kunt omschrijven als een vriendenteam. In deze terugblik aandacht voor het sluitstuk van een onvergetelijk seizoen. meer »

384x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!