Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd nieuws

Jeugd nieuws

Supertrots op alle helpers, recordbedrag in Grote Clubactie

Gisteren, 3 december 10:00  Ondertussen zijn we twee maanden verder sinds de start van de Grote Clubactie en zijn er ontzettend veel loten verkocht door onze jeugdleden! Er kunnen geen loten meer verkocht/gekocht worden en we kunnen met TROTS vermelden dat we 1161 loten verkocht hebben, met een recordopbrengst van €2786,00!! Dat is een fantastisch mooi bedrag en we zijn supertrots op alle helpers. meer »

110x gelezen

DUNO 1 en 2 spelen niet, andere teams wel in actie

1 december 13:30  Komend weekeinde 4 en 5 december staat er voor veel DUNO-teams gewoon competitievoetbal op het programma. Zoals eerder gemeld houdt de KNVB dit programma in de zogeheten B-categorie in stand. De geplande inhaalduels voor DUNO 1 en 2 gaan niet door, omdat de selectie niet in staat is te trainen. Het programma dat we hieronder melden heeft als status woensdag 1 december. Het actuele programma vind je via de link hieronder.meer »

223x gelezen

Corona schema trainingen jeugd: Je leest het hier

30 november 12:30  Zo goed en zo kwaad als het gaat, hebben we met passen en meten - en gelet op wat mogelijk is c.q. interesse voor - een tijdelijk schema gemaakt om te trainen bij de jeugd. Afstemming heeft plaatsgehad met trainers en leiders, uiteraard komt het erop neer dat er na 17.00 uur geen trainingen meer zijn op ons complex nu de regelgeving rondom corona dat op dit moment niet toestaat, tot 19 december vooralsnog.meer »

281x gelezen

TERUGBLIK JEUGD: DUNO JO11-1 en 11-2 slaan hun slag

28 november 15:00  Met mooie winstpartijen voor DUNO JO11-1 en JO11-2 hebben we een best fijne zaterdag achter de rug, ook al was het door corona met flink wat beperkingen. JO11-1 zag de wedstrijd tegen HMSH aanvankelijk door een misverstand afgelast, maar kwam toch in actie met dank aan ieders inzet. En won, met 4-2. JO11-2 bleef tegen REMO mooi aan de goede kant van de score: hier werd het 5-4.meer »

95x gelezen

Zo komen jeugd en DUNO-selectie mooi samen

27 november 7:00  Zo komen de DUNO-jeugd en seniorenselectie mooi samen! Doelman Max uit ons tweede elftal was afgelopen week te vinden op DUNO's kunstgras, terwijl hij training gaf aan keeper Justin uit de JO12-1. Dat was niet alleen leerzaam en leuk om te zien, maar toonde evenzeer hoe fijn het is wanneer een meer ervaren speler zich ontfermd over een DUNO-talent pur sang. Geweldig zo mannen, veel succes nog! meer »

256x gelezen

De Grote Clubactie Finale is aanstaande, nog heel even!

26 november 10:45  De Grote Clubactie is bijna afgelopen! Nog een paar dagen en dan is de Grote Clubactie echt voorbij: de loten kunnen nog verkocht worden tot en met woensdag 30 november. Let op: dit is een week later dan in eerste instantie gecommuniceerd is. Hieronder praat het DUNO Activiteitenteam je bij over de laatste stand van zaken. De spanning loopt op en dat is natuurlijk best leuk... meer »

128x gelezen

MET VIDEO : Pietentraining brengt Sinterklaasgevoel op DUNO

24 november 7:30  Dat het Sinterklaasfeest bij DUNO niet onopgemerkt is gebleven, dat hebben we dinsdag 23 november meegemaakt. De speciale pietentraining gaf een buitengewoon goed Sinterklaasgevoel. De jongste DUNO-jeugd genoot ervan. Er was een pietentraining - met ook veel DUNO-pietjes zichtbaar, lekkers en een pakje. Het kon niet op - lees wat het organiserende Activiteitenteam erover schrijft en laat zien.meer »

252x gelezen

Stoere (jonge)mannentaal of kinderlijk enthousiasme

22 november 7:00  De 7-jarige Hugo, spelend in een van onze jongste jeugdteams, was al enkele dagen niet lekker, kreeg koorts en moest overgeven. Voor een 7-jarig kind heeft een dergelijk ongemak natuurlijk ook een paar voordelen; extra aandacht en verzorging én….even niet naar school natuurlijk. Een verhaaltje over stoere (jonge)mannentaal of zou je het gewoon kinderlijk enthousiasme noemen misschien?meer »

267x gelezen

Hij komt, hij komt: Sinterklaas dinsdag 23 november op DUNO

21 november 12:00  Anders dan gedacht, maar hij komt wel: Sinterklaas is dinsdag 23 november tijdens de training van de mini-F tot en met de JO9-teams present op DUNO. We maken er in de open lucht en met inachtneming van coronamaatregelen een feestje van. De trainers zetten een circuit-training op en de spelers mogen verkleed komen. Na de training is er warme choco met wat lekkers voor de kinderen. meer »

239x gelezen

TERUGBLIK: JO15-3, JO13-1 en DUNO 3 goed voor monsterzeges

21 november 9:15  Het viel nog niet mee, onder omstandigheden als "geen publiek" en met een gesloten huiskamer te voetballen. Toch kwamen senioren en jeugd op zaterdag 20 november in actie. Al bleven DUNO 1 en DUNO 2 door corona aan de kant en speelden niet. DUNO JO15-3, JO13-1 en DUNO 3 waren goed voor monsteruitslagen. Hieronder de resultaten van een bijzondere zaterdag.meer »

254x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!