DUNO laat het liggen en ziet "Broederliefde" winnen

16 september 2021 23:15

GZ

DUNO heeft tegen HWD verzuimd het laatste bekerduel in de poule winnend af te sluiten. Ons eerste elftal pakte dankzij Tim van Zweden een overtuigende 1-0 voorsprong bij rust, maar zag uiteindelijk het elftal uit Het Witte Dorp met 1-2 zegevieren (en daarmee de bekerpoule winnend afsluiten). DUNO gaf de wedstrijd in het laatste half uur uit handen. Beste man van het veld: scheidsrechter Parmessar.

HWD is het elftal dat bekend is van de band Broederliefde. Een aantal spelers uit het eerste elftal treedt daarin op. Vandaar dat vooraf het selfies maken door jonge DUNO-fans centraal stond.

Eenmaal op het veld liet DUNO HWD voor rust naar adem happen en scoorde Tim van Zweden al binnen het kwartier. Na de doelwisseling lukte het DUNO aanvankelijk nog de voorsprong te behouden. Maar toen HWD echt gas gaf, was het DUNO-verzet gebroken en eindigde het duel in 1-2.

Het duel werd voorafgegaan door een minuut stilte ter nagedachtenis aan Henri van Doorn, voormalig DUNO-voorzitter, die afgelopen zondag overleed.