Evert Steinvoort is matchwinner DUNO 1 in bekerduel bij Bernardus

29 augustus 2020 17:45

GZ

DUNO 1 heeft de eerste officiële wedstrijd van het seizoen met 0-1 gewonnen. In Hazerswoude-Rijndijk versloegen de mannen van trainer Patrick Demmers vierdeklasser Bernardus. DUNO kwam in de 9de minuut op voorsprong. Evert Steinvoort rondde af, op aangeven van youngster Lars Veerman. Daarmee haalden we de rust. Nadien kwam in die stand geen verandering meer en ging de winst mee naar Den Haag.

Komende zaterdag ontvangt DUNO tegenstander Bergambacht. Die ploeg verloor deze zaterdag met 1-3 van CVC Reeuwijk.

Kijk hier voor alle foto's van de wedstrijd DUNO bij Bernardus.

Evert Steinvoort aan zet namens DUNO tegen Bernardus. FOTO NICK VAN DER TOORN FOTOGRAFIE