MET VIDEO: DUNO pakt punt uit thuisduel tegen DSVP

26 september 2021 7:30

GZ

DUNO 1 heeft de competitie afgetrapt met een 1-1 uitslag thuis tegen DSVP. Dat punt werd in de laatste minuut binnengesleept. Soner Turgut maakte de luid bejubelde gelijkmaker - hij benutte in de 90ste minuut een strafschop. Daarmee pakte DUNO echt een punt en mocht DSVP teleurgesteld huiswaarts. Want alhoewel DUNO voor rust de bovenliggende partij was, had de ploeg uit Pijnacker heel wat kansen gehad om het duel te beslissen.

Het verslag lees je hier. Bekijk HIER de gelijkmaker vanaf de stip van Soner Turgut in een video. Of klik hier: https://www.youtube.com/watch?v=aPD1b37n17g

Sharad Ramautar gaat er namens DUNO stevig tegenaan tegen DSVP. FOTO HAAGLANDEN VOETBAL / FRED REULING.