DUNO-selectie waant zich nieuwe Van Barneveld en Van Gerwen tijdens het Mystery dartkoppeltoernooi - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO-selectie waant zich nieuwe Van Barneveld en Van Gerwen tijdens het Mystery dartkoppeltoernooi

DUNO-selectie waant zich nieuwe Van Barneveld en Van Gerwen tijdens het Mystery dartkoppeltoernooi

13 november 2022 15:30

NT

Afgelopen zaterdag was er voor de selectie en staf een mystery dart koppel toernooi georganiseerd, die werd gehouden in de Goudenregen bar. Het werd een avond met veel gelach, gezelligheid en veel plezier.

Zaterdag 12 november had de DUNO-selectie een mooie activiteit, zeker na de overwinning van het 1e elftal op BMT. Met het darttoernooi erbij beloofde het daarom al een top avond te worden.

Het darttoernooi werd gehouden bij de Goudenregen Bar. Mede dankzij staflid Joey (die daar al wat jaartjes pijltjes gooit) werd er contact opgenomen met eigenaar Marius, en zo was de locatie voor het darttoernooi snel geregeld.

Het darttoernooi nam aanvang met 16 koppels. Eerst werden er lootjes getrokken, aangezien het een mystery koppeltoernooi was, wist dus niemand van te voren met wie hij zou gaan spelen. Om aan het dartoernooi mee te doen werd er een kleine bijdrage in de vorm van inschrijfgeld gevraagd. Dit had als goed doel namelijk het trainingskamp voor de selectie in Torremolinos.

Er werden vier poules gespeeld, zodat iedereen drie wedstrijden kon spelen. De nummers één van elke poule ging door naar de halve finale. Onze organisator Joey dacht eerst dat het wel even kon duren met de uitgooi van de dubbels, maar aangezien het niveau hoog lag, lagen we al snel voor op schema.

Na de poule fases was het tijd voor de halve finales. Calvin en Gio moesten tegen Levi en Nicky, en de andere halve finale ging tussen Jimmy en Nathan tegen Basten en Jan (RW Repair).

In een spannende pot gingen uiteindelijk Jan en Basten alsmede Calvin en Gio door naar de finale.

Levi en Nicky mochten tegen Jimmy en Nathan spelen in de troostfinale om de derde plaats.

Ook in de troostfinale was de spanning ten top. Uiteindelijk werden Jimmy en Nathan derde.

De finale werd gewonnen door Jan en Basten, en Calvin en Gio werden tweede.


De prijzen voor de nummers 1 , 2 en 3 werden gesponsord door de Goudenregen Bar, waarvoor nogmaals hartelijk dank.

Prijzen voor een hoge finish alsmede 180 zat er vanavond helaas niet in.

Op het einde waren er nog twee gulle donateurs die tegen de nummers 1 wilden gooien. Bij verlies zouden deze €100,- sponsoren voor het trainingskamp. Je raad het al, onze winnaars versloegen de donateurs, waarop extra geld voor het kamp werd gewonnen.

Het was een super avond, in het teken van veel gelach en gezelligheid. Wij bedanken  Joey voor het organiserern van het Mystery dartkoppel toernooi, en eigenaar Marius van de Goudenregen bar voor de locatie en gesponsorde prijzen.

Ook een hartelijk dankwoord gaat uit aan de twee toppers achter de bar die de gehele avond goed voor de selectie en staf hebben gezorgd.

3.jpeg 
3e prijs voor Nathan en Jimmy

2.jpeg
Calvin en Gio werden 2e 
 1.jpeg
Er kan er maar één de nummer 1 zijn. En dat werden Basten en Jan


WhatsApp_Image_2022-11-13_at_02.04.11.jpeg

WhatsApp_Image_2022-11-13_at_02.04.12.jpeg
Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Darttoernooi De goudenregenbar Goudenregenbar
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!