DUNO-selectie begint winterstop met voetvolley in Lindobeach - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO-selectie begint winterstop met voetvolley in Lindobeach

DUNO-selectie begint winterstop met voetvolley in Lindobeach

17 december 2022 17:45

NT

Een paar weken geen activiteiten vindt de trainersstaf van de selectie geen goed idee. Nadat het onderlinge toernooi van donderdag al afgeblazen was, kon er zaterdagmiddag meegedaan worden aan een ander evenement: voetvolley bij Lindobeach in Scheveningen. Ondanks allerlei afzeggingen vanwege blessures en werk, lukte het toch om vier teams samen te stellen en was er zelfs een aantal toeschouwers die zelf niet mee konden doen.

Team 1: Roy Houdijk, Levi Hamme, Mo Simsec, Sven Brugman, Nathan Hamme en Aimee Lamens
Team 2: Boris van Grol, Tom Breekveldt, Siwan Keles, Danny Wigleven en Edwin Harteveld
Team 3: Max Fuld, Jorginho van der Heiden, Youssef Talhaoui, Calvin Mulder, Tim van Zweden en Kenneth Lamens
Team 4: Daniël Tonnard, Thomas Kenbeek, Joeri Haneveld, Julia Kagie, Irfaan Nazar Ali en Michel Mafficioli
 
Afgesproken was een halve competitie voetvolley te doen, waarbij maximaal 3 sets tot 11 punten gespeeld worden en het eerste team dat twee sets wint de match ook wint. Puntentelling is ook erg simpel, maar totaal niet begrepen door de spelers: voor elke set winst een punt, voor het winnen van de wedstrijd ook een punt.
 
Onder de deskundige en onpartijdige leiding van scheidsrechter Jeroen van Doorn, bijgestaan door Xander Rietbroek in de moeilijke situaties, werd het eerste gedeelte afgerond. Prachtige rally's werden afgewisseld met de meest eenvoudige "aces", concentratie blijkt voor veel spelers nog steeds iets moeilijks. Enthousiasme was er daarentegen zeker, wat leidde tot het uitvallen van Nathan door een wat wilde actie van Sven die voor dezelfde bal wilde gaan. Nathan, beterschap en hoop dat je verkoudheid en je gekneusde ribben elkaar niet te veel in de weg zitten. Na het voetvolleyballen ontstond er de volgende tussenstand:
1. Team 4 met 7 punten
2. Team 2 met 6 punten
3. Team 3 met 4 punten
4. Team 1 met 3 punten
 
Na een korte pauze werd een tweede halve competitie gespeeld, maar dit keer "gewoon" volleybal en (gedwongen door de beschikbare tijd) slechts één set per wedstrijd. Kort gezegd: er zijn geen volleybalspelers verloren gegaan, het was werkelijk soms niet om aan te zien. Duidelijk was wel dat team 3 het beste presteerde (en zelfs een set met 11-0 won). Helaas kwam team 3 hiermee 1 puntje te kort om de eindoverwinning te claimen en omdat team 4 zelfs helemaal geen punten scoorden met volleybal was de eindstand als volgt:
1. Team 2 met 8 punten
2. Team 3 met 7 punten
3. Team 4 met 7 punten
4. Team 1 met 4 punten
 
Voetbvolley-winnende_team.jpg
Gefeliciteerd Boris, Tom, Siwan, Danny en Edwin
 
Nu twee weekjes rust en dinsdag 3 januari wordt er weer gestart met trainen. Op zaterdag 7 januari is het traditionele Oliebollentoernooi met aansluitend de nieuwjaarsreceptie waar de gehele selectie natuurlijk bij is! Voor alle duidelijkheid: er wordt donderdag 12 januari niet getraind en vrijdagochtend 13 januari vertrekken we in alle vroegte naar Torremolinos voor het trainingskamp.
Bron: JvD
Delen

Lees meer over:
Lindobeach Lindoduin ZAMI selectie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!