Nieuws ZAMI 1 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZAMI 1

Nieuws ZAMI 1

VERSLAG: DUNO wil op halve kracht winnen, maar dat lukt niet

23 september 19:45  DUNO dacht tegen BMT, in de openingswedstrijd van het seizoen, dat het op halve kracht misschien ook wel zou lukken. Maar dart was een misrekening. BMT toonde zich feller en gretiger, daar kon zelfs een geweldig mooie goal van Robin Schuurman niets aan veranderen. Het eerste wedstrijdverslag van dit seizoen is er daarmee een van een nederlaag, 3-2, van onze hoofdmacht.meer »

288x gelezen

DUNO stuit op sterker BMT, ondanks magnifieke goal Robin Schuurman

23 september 19:15  DUNO 1 is er zaterdag 23 september niet in geslaagd de competitieouverture winnend af te sluiten. Op bezoek bij BMT, titelfavoriet, moesten de mannen van trainer Kenneth Lamens een 3-2 nederlaag slikken. Halverwege stond het 1-1, nadat Robin Schuurman voor DUNO via een magnifiek genomen vrije trap de gelijkmaker binnenschoot. Bij 3-1 achter maakte Siwan Keles de 3-2, maar die goal kwam te laat om nog een punt te bemachtigen.meer »

300x gelezen

Competitie senioren begint, DUNO 1 treft in BMT titelfavoriet

22 september 6:00  Het programma voor dit eerste competitieweekeinde voor veel seniorenteams begint al op vrijdagavond 22 september. Dan komen DUNO Vrouwen 30+ en mannen 45+ in actie. Een dag later beginnen we op Haagsche Dynamiek al wanneer de zon maar net is opgekomen. Om 8.30 uur zien we JO8-1, JO8-2 en JO13-2 aftrappen. Het is de eerste competitiedag voor DUNO 1, dat in BMT (uit) direct een kanshebber op een hoge notering treft.meer »

219x gelezen

Nog niet opgegeven ? Geef je op voor de jeugdvoetbaldagen op DUNO

21 september 14:30  We schreven er onlangs al over. In de herfstvakantie, op maandag 16 en dinsdag 17 oktober bieden we je als DUNO-jeugdspeler een mooie kans aan. Onze eigen DUNO-selectiespelers van DUNO 1, 2 en O23 jaar zorgen ervoor dat jij twee heel gave voetbaldagen kunt beleven. Op ons eigen complex, onder professionele begeleiding en dat ook nog eens geheel en al geweldig omlijst met lekkers en lunch.meer »

160x gelezen

P/d-regeling: KNVB ontziet kleine poule met 12 teams allerminst

18 september 12:00  Als de verwachting mocht zijn dat de p/d-regeling voor onze hoofdmacht, spelend in een klasse met slechts twaalf (en geen veertien) clubs, zou meevallen dan kwamen we bedrogen uit. Niets van dit al. De KNVB maakte de afgelopen dagen de regelingen voor promotie en degradatie bekend en net als vorig seizoen, toen we wel meer teams in de poule hadden, is de regeling bijzonder versterkend voor degradatie.meer »

301x gelezen

DUNO 1 maakt bij RAS na rust het verschil, reuzewinst JO11-3

17 september 9:00  DUNO heeft twee van de drie bekerwedstrijden gewonnen en kan hoopvol vooruitkijken naar de start van de competitie, zaterdag met een thuisduel tegen BMT. Er is zeker nog werk aan de winkel, zo bleek uit de 1-3 winst bij RAS, maar er mag vertrouwen zijn. Onze hoofdmacht maakte bij de buren, die ons als altijd een vriendelijke ontvangst bezorgden, na de doelwisseling (1-1) het verschil. meer »

387x gelezen

Altijd al een wedstrijdbal van DUNO 1 willen sponsoren ? Het kan (nog) !

15 september 12:30  Het is nog mogelijk om een wedstrijdbal te sponsoren van DUNO 1. Van de reguliere competitie, van het huidige seizoen 2023-2024 zijn namelijk nog 4 balsponsor mogelijkheden beschikbaar.meer »

131x gelezen

VOORAF: DUNO steekt straat over voor bekerduel bij RAS

15 september 6:00  Voor ons hoogst spelende seniorenteam komt de laatste wedstrijd in de bekerpoule eraan. En gelet op de stand in die poule: DUNO 1 beleeft het laatste bekerrondje van 2023. Neemt niet weg dat het affiche er mag zijn. Ons eerste elftal speelt zaterdag 16 september tegen buurman RAS. De straat over en we zijn er. Deze wedstrijd begint met een minuut stilte voor de slachtoffer van de aardbeving in Marokko.meer »

263x gelezen

Herfstvakantie jeugdvoetbal dagen DUNO dankzij eigen selectiespelers

12 september 8:30  Let op! We gaan weer wat leuks doen. In de herfstvakantie, op maandag 16 en dinsdag 17 oktober bieden we je als DUNO-jeugdspeler een mooie kans aan. Onze eigen DUNO-selectiespelers van DUNO 1, 2 en O23 jaar zorgen ervoor dat jij twee heel gave voetbaldagen kunt beleven. Op ons eigen complex, onder professionele begeleiding en dat ook nog eens geheel en al geweldig omlijst met lekkers en lunch.meer »

512x gelezen

Jeffrey van Vliet maakt (even) comeback: een-op-een ging top

10 september 13:15  DUNO won met 2-4 bij het Noordwijkse SJC, maar misschien nog wel opvallender dan die uitslag was de basisplek voor Jeffrey van Vliet. Lang verhaal kort: door allerlei omstandigheden miste onze hoofdmacht alle beschikbare doelmannen voor het eerste elftal en zodoende maakte 'Jef' na een eerder afscheid zijn rentree. Dat ging de doelman van DUNO 35+1 bijzonder goed af, alle reden nog even terug te blikken.meer »

609x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!