Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kenneth Lamens: Voetballen verleer je niet binnen een week

Kenneth Lamens: Voetballen verleer je niet binnen een week

14 september 2021 7:00

GZ

DUNO 1 (6-2) en DUNO 2 (7-2) kregen afgelopen zaterdag een flinke draai om de oren. Nooit leuk, maar juist op zulke momenten is het goed de thermometer er eens in te steken. Dan wil je graag weten hoe een kersverse trainer dat ziet en ermee omgaat. Daarom een interview met DUNO-hoofdtrainer Kenneth Lamens. Hij: "Laten we niet vergeten dat een week geleden iedereen nog heel positief was en vol vertrouwen. Voetballen verleer je niet binnen een week."

Hoe is het met je, trainer?
Kenneth: "Goed hoor, het is natuurlijk nooit leuk om te verliezen en dat blijft altijd wel een poosje hangen bij mij.  De wedstrijd spookt dan door je hoofd, kijken waar we iets anders hadden moeten doen."

Tsja, 6-2, 7-2, DUNO 1 en 2 speelden geen briljante tweede wedstrijd in de bekerpoule?
Kenneth: "Dat klopt! Ik heb Nathan nog niet uitvoerig gesproken waardoor ik niet kan vertellen waar het daar mis is gegaan. Bij het eerste denk ik dat de cijfers een wat vertekend beeld geven maar dat neemt niet weg dat Houtwijk afgelopen zaterdag de terechte winnaar was. We zijn zeker niet weggespeeld al zou je dat aan de hand van de cijfers wel denken. In de beginfase toonde wij veel te veel ontzag voor Houtwijk waardoor we totaal anders speelden dan een week eerder.  Wij hebben voldoende kansen gehad maar verzuimd om deze af te maken, in verdedigend opzicht voerden we niet uit waar we al vanaf het begin van het seizoen op trainen en iedere week afspraken over maken." (lees onder de foto verder)

Kenneth_Lamens.jpg
Kenneth Lamens: 'Come back bigger, better and stronger.'

Wat heb je in de rust gezegd bij DUNO 1?
Kenneth: "Laten we het er op houden dat ik heb gezegd dat dit niet goed genoeg was, we geen zomeravondpartijtje aan het spelen waren en we drie kwartier hadden om het recht te zetten."

We begonnen met een gelijkspel bij het eerste, nu een flink verlies tegen een vierdeklasser - al is het een sterke, wat ben je wijzer geworden inmiddels?
Kenneth: "Dat er nog genoeg werk aan de winkel is. Laat ik wel voorop stellen dat we een fantastisch groep hebben waar we veel kanten mee op kunnen. Ik heb het volste vertrouwen in deze groep en we weten wat ons te doen staat." Laten we niet vergeten dat een week geleden iedereen nog heel positief was en vol vertrouwen. Voetballen verleer je niet binnen een week!

Heb je ook goede dingen gezien in de wedstrijd tegen Houtwijk?
Kenneth: "Natuurlijk! We hebben de tweede helft hard gewerkt om de boel proberen te redden en met een beetje meer mazzel hadden we zeker meer kunnen scoren. Zij overigens ook,  maar dat weet je wanneer je alles of niets gaat voetballen."

Moedig voorwaarts
Kenneth: "Uiteraard! Niets aan de hand, snel vergeten en keihard door werken aan verbetering. Come back bigger, better and stronger."

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Kenneth Lamens

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!