Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 4

Nieuws ZaMi 4

WEDSTRIJDAANKONDIGING: DUNO 4 gaat strijd aan met 3e/ VE1

3 juni 7:00  Aanstaande zaterdag is het ook eindelijk zover voor onze seniorenelftallen. Deze mogen in teamverband spelen tegen clubgenoten. Ook de mannen die (net) de 27 jaar zijn gepasseerd mogen dan eindelijk weer een balletje trappen in een (onderlinge) wedstrijd. Om 13.30 uur speelt de Juich Ploeg van DUNO 4 tegen een combinatie van DUNO 3 en VE1. Dat wij er zin in hebben moge duidelijk zijn. meer »

380x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Eerste officiƫle programma sinds maart

27 augustus 7:00  Met thuisduels voor DUNO 3, 4, 6 en 35+ (het duel van DUNO 2 is uitgesteld op verzoek van tegenstander Nootdorp) gaan we een aantrekkelijk programma tegemoet voor de DUNO-senioren. Over het jeugdprogramma lees je later meer. Het is het eerste bekerprogramma dat we gaan spelen en dat alleen al maakt zaterdag 29 augustus een gedenkwaardige zaterdag. Het eerste officiële programma sinds na het eerste weekeinde van maart corona uitbrak.meer »

875x gelezen

Maarten Speets nieuwe voorzitter DUNO-zaterdag

23 juli 12:00  Maarten Speets wordt de nieuwe voorzitter van de ZaMi-afdeling van DUNO. Hij wordt tijdens de algemene ledenvergadering in het najaar formeel voorgesteld als opvolger van Jeroen van der Zwan, die algemeen voorzitter is geworden. Maarten zal al wel de honneurs waarnemen als voorzitter van onze zaterdagmiddag-afdeling, zoals het seniorenvoetbal ooit werd gedoopt. Ook is er nog een nieuwe kracht tot de commissie toegetreden.meer »

807x gelezen

VERSLAG: Jonge goden zesde verslaan oudere senioren DUNO 4

14 juli 7:00  DUNO 4 moest het afgelopen zaterdag 11 juli nipt afleggen tegen "de jonge goden" van DUNO 6. Eerder al waren de foto's beschikbaar, aanvoerder John Kind van ons vierde doet nu ook verslag. "Natuurlijk azen wij wel op revanche... Hopelijk aan het begin van het nieuwe seizoen?!", zo sluit hij zijn wedstrijdverslag af. Je kunt het hieronder lezen.meer »

600x gelezen

DUNO 6 te sterk voor DUNO 4; JO19-1 verslaat Die Haghe

12 juli 7:00  DUNO 6 heeft het onderlinge duel tegen DUNO 4 met 4-2 gewonnen. Op Haagsche Dynamiek nam ons vierde weliswaar een 2-0 voorsprong, maar de jonkies van het zesde kwamen zaterdag 11 juli sterk terug. Na een 3-2 voorsprong bij rust bepaalde DUNO 4 de eindstand op 4-2. DUNO JO19-1 versloeg de leeftijdgenoten van Die Haghe met 5-1. Ingmar Schilte legde het duel tussen het vierde en zesde op foto's vast, hieronder vind je de link naar Facebook.meer »

570x gelezen

DUNO 4 en DUNO 6 staan voor onderlinge krachtmeting

9 juli 7:00  Aanstaande zaterdag 11 juli oefenen de mannen van DUNO 4 en de jongens van DUNO 6 tegen elkaar. Beter bekend als de oudjes tegen de jonkies. meer »

612x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: ZAMI-selectie naar Naaldwijk

12 maart 7:00  We blikken vooruit naar het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 maart. Het weekend waar onder andere onze selectie uitkomt in belangrijke wedstrijden in strijd tegen degradatie en het kampioenschap. meer »

941x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN: DUNO 2 en DUNO 3 houden knap stand

9 maart 7:00  DUNO 1 pakte een punt, thuis tegen Duindorp SV - maar er gebeurde meer. Zo hield DUNO 2 goed stand bovenin de ranglijst door met 2-1 te winnen van VELO. Ook ons derde elftal doet het nog altijd uitstekend. Je leest het allemaal hier.meer »

1327x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: We oefenen nog even door

27 februari 12:00  Als we de weersverwachtingen moeten geloven wordt het een natte zaterdag. Gelukkig beschikken we op Haagsche Dynamiek over kunstgrasvelden dus daar zal het niet aan liggen. We blikken vooruit, sommige seniorenteams spelen nog een oefenpot, waar de andere weer vol aan de bak mogen voor de competitie.meer »

1206x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!