Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 4

Nieuws ZaMi 4

Mannen van DUNO 4 sponsoren wedstrijdbal DUNO-Naaldwijk

14 oktober 7:00  Niets minder dan ons eigen vierde elftal schenkt de wedstrijdbal voor de thuisbeurt van DUNO 1 tegen Naaldwijk, komende zaterdag 16 oktober. Bedankt mannen, een mooie geste! Graag roepen we je allemaal bij deze op onze hoofdmacht te komen steunen. Ze spelen echt wedstrijden die het aanzien meer dan waard zijn. Wat extra steun vanaf de zijlijn kan ze net dat beetje extra geven...meer »

155x gelezen

Eerste juichfoto is binnen, DUNO 4 doet het opnieuw

6 september 7:00  De eerste juichfoto is binnen! DUNO 4 opende het bekerseizoen met een overwinning bij de buren en dus werd traditiegetrouw een vrolijk beeld na afloop gemaakt. Als vanouds zien we de mannen van het team van aanvoerder John Kind vrolijk op de foto staan. Rodi Putters was met twee doelpunten de grote man. Een mooie start zo, zoals er veel meer wedstrijden een plezierig verloop kenden. Hieronder alle uitslagen.meer »

412x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 ontvangt Zestienhoven in beker

2 september 12:30  Het is eindelijk weer zover. De bal gaat weer voor het echie rollen. Na maandenlang te hebben getraind, andere aangepaste trainingsvormen -op onder meer 1,5 meter- te hebben moeten doen, gaan we nu dan echt weer voetballen. We beginnen deze zaterdag 4 september bij de senioren voor de beker. Je bent van harte welkom om dat bij te wonen, houd je ook op ons complex aan de coronaregels (en bovendien geldt: roken is niet toegestaan op en langs de velden of binnen).meer »

342x gelezen

WEDSTRIJDAANKONDIGING: DUNO 4 gaat strijd aan met 3e/ VE1

3 juni 7:00  Aanstaande zaterdag is het ook eindelijk zover voor onze seniorenelftallen. Deze mogen in teamverband spelen tegen clubgenoten. Ook de mannen die (net) de 27 jaar zijn gepasseerd mogen dan eindelijk weer een balletje trappen in een (onderlinge) wedstrijd. Om 13.30 uur speelt de Juich Ploeg van DUNO 4 tegen een combinatie van DUNO 3 en VE1. Dat wij er zin in hebben moge duidelijk zijn. meer »

516x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1670x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: Eerste officiële programma sinds maart

27 augustus 7:00  Met thuisduels voor DUNO 3, 4, 6 en 35+ (het duel van DUNO 2 is uitgesteld op verzoek van tegenstander Nootdorp) gaan we een aantrekkelijk programma tegemoet voor de DUNO-senioren. Over het jeugdprogramma lees je later meer. Het is het eerste bekerprogramma dat we gaan spelen en dat alleen al maakt zaterdag 29 augustus een gedenkwaardige zaterdag. Het eerste officiële programma sinds na het eerste weekeinde van maart corona uitbrak.meer »

1070x gelezen

Maarten Speets nieuwe voorzitter DUNO-zaterdag

23 juli 12:00  Maarten Speets wordt de nieuwe voorzitter van de ZaMi-afdeling van DUNO. Hij wordt tijdens de algemene ledenvergadering in het najaar formeel voorgesteld als opvolger van Jeroen van der Zwan, die algemeen voorzitter is geworden. Maarten zal al wel de honneurs waarnemen als voorzitter van onze zaterdagmiddag-afdeling, zoals het seniorenvoetbal ooit werd gedoopt. Ook is er nog een nieuwe kracht tot de commissie toegetreden.meer »

970x gelezen

VERSLAG: Jonge goden zesde verslaan oudere senioren DUNO 4

14 juli 7:00  DUNO 4 moest het afgelopen zaterdag 11 juli nipt afleggen tegen "de jonge goden" van DUNO 6. Eerder al waren de foto's beschikbaar, aanvoerder John Kind van ons vierde doet nu ook verslag. "Natuurlijk azen wij wel op revanche... Hopelijk aan het begin van het nieuwe seizoen?!", zo sluit hij zijn wedstrijdverslag af. Je kunt het hieronder lezen.meer »

636x gelezen

DUNO 6 te sterk voor DUNO 4; JO19-1 verslaat Die Haghe

12 juli 7:00  DUNO 6 heeft het onderlinge duel tegen DUNO 4 met 4-2 gewonnen. Op Haagsche Dynamiek nam ons vierde weliswaar een 2-0 voorsprong, maar de jonkies van het zesde kwamen zaterdag 11 juli sterk terug. Na een 3-2 voorsprong bij rust bepaalde DUNO 4 de eindstand op 4-2. DUNO JO19-1 versloeg de leeftijdgenoten van Die Haghe met 5-1. Ingmar Schilte legde het duel tussen het vierde en zesde op foto's vast, hieronder vind je de link naar Facebook.meer »

618x gelezen

DUNO 4 en DUNO 6 staan voor onderlinge krachtmeting

9 juli 7:00  Aanstaande zaterdag 11 juli oefenen de mannen van DUNO 4 en de jongens van DUNO 6 tegen elkaar. Beter bekend als de oudjes tegen de jonkies. meer »

658x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!