TERUGBLIK SENIOREN: 6x winst, 1x gelijk, 1x verlies - een record! - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

TERUGBLIK SENIOREN: 6x winst, 1x gelijk, 1x verlies - een record!

TERUGBLIK SENIOREN: 6x winst, 1x gelijk, 1x verlies - een record!

22 september 2019 7:00

GZ

Met 6 keer winst, 1 maal een gelijkspel en een keer verlies boekten de DUNO-senioren een topdag. En vermoedelijk wel een record! Knappe winstpartijen van DUNO 2, DUNO 3, DUNO 5, DUNO 6 en beide VE-teams, wat een prestaties! DUNO 1 speelde gelijk en DUNO 4, vanouds toch onze recordhouder overwinningen, verloor helaas. Alles bij elkaar iets om trots op te zijn, zeker voor onze ZaMi-commissie.

De 1-1 van DUNO 1 werd zaterdag 21 september voorafgegaan door een even verrassende als knappe winst van DUNO 2 op KMD. In no time stond de 3-0 voorsprong op het scorebord en vlak voor tijd werd het nog 4-0. Een prima competitiestart voor onze reserves, die tot nog toe een wat tobberige voorbereiding in resultaten kenden. Voor de ploeg van trainer Ton Jenner (foto) scoorden Rodi (2), Yilmaz en Tim.

DUNO 3 deed het ook al goed. Hier wonnen we met 1-0 thuis van FC 's-Gravenzande. Voor DUNO 4 zat er ook ditmaal geen winstselfie in, maar opnieuw een draai om de oren. Bij Loosduinen verloren we met 10-2.

Het was de enige nederlaag voor de DUNO-senioren in een sterk openingsweekeinde. Zo versloeg DUNO 5 Lyra met 2-1 en stuurde DUNO 6 PGS/Vogel met een 4-2 nederlaag huiswaarts.

Complimenten mogen er ook zijn voor de DUNO-helden-van-toen. DUNO VE1 won 4-5 bij Alphia en ook DUNO VE2 sloeg z'n slag: hier wonnen we in extremis van Wanica Star, met 4-5.

Alles bij elkaar een mooi begin, op naar meer successen!


Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!