VOORUITBLIK SENIOREN: Thuisduel vlaggenschip tegen Naaldwijk - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VOORUITBLIK SENIOREN: Thuisduel vlaggenschip tegen Naaldwijk

VOORUITBLIK SENIOREN: Thuisduel vlaggenschip tegen Naaldwijk

24 oktober 2019 10:00

GZ

Het is aan ons vlaggenschip om komende zaterdag 26 oktober goed voor de dag te komen tijdens de thuiswedstrijd tegen Naaldwijk. We trappen af om 14.15 uur in een duel waarin DUNO, met slechts een punt op zak, de winst goed kan gebruiken. In Naaldwijk treffen we de nummer zes van de ranglijst, de ploeg verzamelde zeven punten in vijf duels. Alle steun is welkom, je bent van harte welkom langs de lijn!

Ons tweede elftal begon heel sterk, won driemaal op rij, en moest in de laatste wedstrijd een nederlaag toestaan. We zijn benieuwd hoe we er hier nu voor staan. Er is alle gelegenheid dat zaterdag thuis aan te tonen, we spelen om 11.45 uur op Haagsche Dynamiek tegen HVC'10 3. Wij staan derde, de tegenstander achtste met zes punten uit vier duels.

Het is een vol programma voor de seniorenteams thuis, want ook het derde elftal komt op eigen veld in actie. Hier is om 11.00 uur Sportclub Monster de opponent. DUNO 4 gaat naar KMD (14.30 uur), DUNO 5 heeft een thuisbeurt tegen datzelfde KMD maaar dan om 13.00 uur. Dan hebben we vijf teams genoemd met allemaal een Westlandse opponent, met recht een bijzonder weekeinde zo.

DUNO 6 treft een puur Haagse ploeg: HMSH 2, aanvang op Haagsche Dynamiek is 15.00 uur. DUNO VE1 gaat naar Quick Steps (14.00 uur) en DUNO VE2 naar Semper Altius (14.30 uur).

Op zondag een vroegertje voor DUNO VR1: om 10.00 uur bij Football Factory.

Hier vind je alle wedstrijden.

Een goed weekeinde gewenst!

DUNO

Bron: DUNO
Delen

Lees meer over:
Naaldwijk

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!