Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO19-1

Nieuws JO19-1

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

801x gelezen

DUNO 6 te sterk voor DUNO 4; JO19-1 verslaat Die Haghe

12 juli 7:00  DUNO 6 heeft het onderlinge duel tegen DUNO 4 met 4-2 gewonnen. Op Haagsche Dynamiek nam ons vierde weliswaar een 2-0 voorsprong, maar de jonkies van het zesde kwamen zaterdag 11 juli sterk terug. Na een 3-2 voorsprong bij rust bepaalde DUNO 4 de eindstand op 4-2. DUNO JO19-1 versloeg de leeftijdgenoten van Die Haghe met 5-1. Ingmar Schilte legde het duel tussen het vierde en zesde op foto's vast, hieronder vind je de link naar Facebook.meer »

449x gelezen

DUNO JO19-1 en Laakkwartier spelen sterk na-corona-duel

7 juli 7:00  DUNO JO19-1, in nieuwe samenstelling, oefende afgelopen zaterdag 4 juli bij Laakkwartier. Het was de eerste wedstrijd aan de Jan van Beerstraat sinds de coronacrisis uitbrak. Voor thuisploeg Laakkwartier was het de afsluiting van het seizoen 2019-2020. DUNO bood goed partij en zag hoe Laakkwartier er nog net wat beter voor stond. Een mooi verslag over twee sterke ploegen kwamen we tegen bij het Haags Amateurvoetbal (website).meer »

392x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

1918x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

1718x gelezen

DUNO JO19-1 in uitgelaten stemming tegen DUNO VR2

27 februari 7:00  Zelden toonden de spelers van DUNO JO19-1 zich zo uitgelaten als dinsdagavond 26 februari. Enthousiasme, opwekkende geluiden, aanmoedigingen - het kon allemaal niet op. De reden: JO19-1 speelde een oefenduel tegen DUNO Vrouwen 2. Die laatsten boden manmoedig partij, verloren nipt en maakten het de mannen uiterst lastig. Het werd een mooie avond, die eigenlijk alleen maar winnaars telde. En ook na afloop veel vrolijkheid.meer »

309x gelezen

JO19-1: Herdenken en vieren liggen dicht bij elkaar

1 december 13:45  Vieren en herdenken liggen dicht bij elkaar op deze eerste december 2018. Voorafgaand aan het duel bij WIK stond DUNO JO19-1 stil bij het overlijden van Diego van Rijsdam, tot voor kort jeugdspeler bij DUNO. Het werd een imposante minuut. Anderhalf uur later was de stemming van ingetogen omgeslagen naar euforisch: na een 2-2 ruststand won de ploeg van trainer Menderes Imeci met 10-2 van WIK.meer »

836x gelezen

Menderes Imeci schotelt DUNO JO19-1 ontbijtje voor

26 november 11:00  Trainer Menderes Imeci van DUNO JO19-1 was zondag vroeg van de partij. Bij uitzondering speelde zijn elftal op zondag en de trainer had zijn manschappen beloofd voor een lekker ontbijtje te zorgen. Dat lieten onze oudste jeugdspelers zich geen twee keer zeggen. Nog nooit waren ze allemaal zo netjes op tijd om zich aan het ontbijt te zetten. Hun belofte aan de trainer om te winnen, maakten ze meer dan waar: ze wonnen met 4-1 van Quick,meer »

693x gelezen

Nieuwe sponsors steunen JO19-1 in nieuw tenue

31 oktober 12:45  Opnieuw hebben we goed nieuws vanuit de Sponsorcommissie. Afgelopen week hebben we twee sponsors kunnen vastleggen voor DUNO JO19-1. Nieuw binnen onze club is Finaccoord (Makelaardij Duttendael) en inmiddels een bekende sponsor is JvO Elektrotechniek waar Jeffrey van Oostrom eigenaar van is. Zij zullen beide shirtsponsor worden, waardoor JO19-1 er spoedig weer geweldig uit ziet. Namens DUNO willen wij deze sponsors natuurlijk hartelijk bedanken. De sponsorcommissie meer »

770x gelezen

Trainer Menderes Imeci haalt ballen uit sloot 'maar alleen als ze 10-0 winnen'

23 september 12:15  Trainer Menderes Imeci van DUNO JO19-1 voelt zich inmiddels aardig thuis bij de jongens en bij de club. Eerder werkte de oefenmeester bij Wanica Star. Wie hem afgelopen zaterdag rondom de wedstrijd van JO19-1 tegen Sportclub Monster aan de slag zag, kon niet onder de vraag uit: Maar is Menderes niet te goed en sociaal voor zijn mannen? Het was namelijk de trainer zelf die heel wat ballen uit de sloot viste.meer »

1010x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!