Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO17-1

Nieuws JO17-1

INTERVIEW Dit zijn de mannen achter sponsor Wij. met Ton Bos makelaardij

14 juni 7:00  Onlangs maakten we met trots bekend dat Wij. met Ton Bos makelaardij de nieuwe hoofdsponsor is geworden van de jeugdselectieteams van DUNO. Als vereniging zijn we ontzettend trots en blij dat juist zo'n bekende sponsor zich aan de club wil verbinden. Maar wie zijn deze heren achter het sponsorschap, en waarom kozen ze voor DUNO ? Lees hier het interview.meer »

511x gelezen

DUNO zoekt trainer JO17-1 (derde klasse), spelers ook welkom

25 mei 7:00  DUNO heeft de trainersstaf voor volgend seizoen, op een enkele uitzondering na, helemaal rond. Een van de plekken waarvoor we nog een oefenmeester zoeken is DUNO JO17-1. Het team speelt hoogstwaarschijnlijk in de derde klasse. Belangstellenden wordt van harte uitgenodigd te solliciteren, dat kan bij onze jeugdvoorzitter Joey Feitz via joeyduno@gmail.com. Een passend trainersdiploma is vereist.meer »

645x gelezen

DUNO wenst Mark (JO 17-1), leider en vader veel sterkte

4 april 15:30  Helaas kregen wij deze week het nieuws dat Mark, begeleider van de J017 en vader van Xavi en Dante beiden spelend in onze jeugd, besmet is geraakt met het Corona virus. Zijn gezondheidstoestand is in de afgelopen dagen hard achteruit gegaan. Momenteel ligt Mark op de IC en wordt hij in coma gehouden. Woorden schieten ons op dit moment te kort. Wij hopen allen op een spoedig herstel en wensen hem alle kracht die daarbij noodzakelijk is. Ook Sharon, Xavi en Dante willen we veel sterkte wensen in deze moeilijke periode.meer »

736x gelezen

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

1390x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

DUNO 1 begint bij Bernardus, DUNO 2 en JO17-1 eerst thuis

25 juli 7:30  De KNVB heeft deze zaterdag 25 juli het speelschema bekendgemaakt voor de bekercompetities in de A-categorie. Van DUNO 1, DUNO 2 en JO17-1 weten we nu tegen wie ze wanneer spelen. DUNO 1 speelt twee bekerduels uit en eentje thuis. Het eerste officiële duel van het seizoen 2020-2021 is bij Bernardus uit, in Hazerswoude-Rijndijk. Voor DUNO 2 en JO17-1 is het net andersom, met twee thuisduels en eenmaal uit.meer »

618x gelezen

Bekerindeling bekend: DUNO 1 ziet nieuwe tegenstanders

24 juli 7:00  De KNVB heeft de indelingen van de bekercompetitie bekendgemaakt voor zover het de hoogst spelende teams betreft (A-categorie). DUNO 1 treft Bergambacht, Bernardus en CVC Reeuwijk. DUNO 2 speelt tegen Gouda, Nootdorp en Valken'69. DUNO JO17-1 is ingedeeld bij Blauw-Zwart, RKDEO en Nootdorp meer »

592x gelezen

Avram den Heijer is nieuwe trainer DUNO JO17-1

19 mei 7:00  In Avram den Heijer heeft DUNO een nieuwe trainer voor onze talentvolle JO17-1 groep. De jeugdcommissie en Avram bereikten onlangs overeenstemming over het trainerschap vanaf het nieuwe seizoen. Eerder was de oefenmeester onder meer trainer bij de jeugd van GDA en KMD. Ouders en spelers kunnen een open, consequente oefenmeester tegemoet zien. "Elke week zal je moeten knokken voor je plek. Eerlijk maar recht door zee."meer »

672x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

3031x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

2728x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!