Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO17-2

Nieuws JO17-2

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

1390x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

Zomerfoto (26) : Luke en Nick (17-2) doen de groetjes vanuit Liverpool

29 augustus 6:45  Luke en Nick Tros (DUNO JO17-2) in het perscentrum van het prachtige Anfield Stadium van Liverpool. Ditmaal geen groen/zwart, maar het rood van Liverpool is ook erg mooi :-)meer »

527x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

2728x gelezen

DUNO-TV: Gino en Gino uit JO17-2 duiken de sloot in

14 januari 12:00  Je zou het een bijzondere DUNO Nieuwjaarsduik kunnen noemen. Gino en Gino uit DUNO JO17-2 hoefden er niet heel lang over na te denken toen hen werd gevraagd een bal uit de sloot te vissen. Beide stoere mannen doken onmiddellijk het water in en redden zo een echte DUNO-bal van een ongewisse toekomst. DUNO-TV legde het tafereel vast, zodat de jonge helden voor eeuwig zijn vastgelegd.meer »

638x gelezen

DUNO-TV: Sinterklaas feliciteert JO17-2 in videoboodschap

2 december 8:15  Met een fraaie 4-3 zege op HVV is DUNO JO17-2 aan het Sinterklaas-weekeinde begonnen. Laat nou die bijzondere driepunter voor de Goedheiligman de reden zijn een bijzondere felicitatie in te spreken... DUNO-TV nam het cadeautje maar al te graag in ontvangst namens de jongens en begeleiders, waardoor je hieronder de gelukwens van Sinterklaas aan JO17-2 kunt bewonderen.meer »

524x gelezen

Oefenpartijen DUNO JO17 en JO19 vastgelegd in foto's

26 augustus 22:15  Erg indrukwekkend waren de resultaten nog niet in de vriendschappelijke wedstrijden, waarin JO17 en JO19 zaterdag in actie kwamen. Geen man overboord natuurlijk, want het serieuze werk begint later pas. Wel kon onze fotografe de verrichtingen tegen respectievelijk WIK en Den Hoorn weer fraai op de gevoelige plaat vastleggen. Kijk op je gemak nog eens mee naar de bijgaande beelden. meer »

645x gelezen

DUNO JO17-2 veelbelovend uit de startblokken tegen OLIVEO

22 augustus 0:00  Als eerste oefentegenstander van het nieuwe seizoen trof onze hagelnieuwe JO17-2 het traditioneel sterke OLIVEO. Met een clubnaam als fraaie afkorting van het verenigingsmotto: Onze Leus Is Vooruit En Overwinnen. Ga er maar aanstaan op een warme zomeravond, met voor sommigen nog maar weinig trainingsmeters in de benen. DUNO startte met Romano onder de lat, Lars, Wim, David en Koen achterin, op het middenveld Tom, Rosco en Remco en voorin Mark, Gino en Luca. Luke, Ingmar, Mick en Mauricio begonnen als wissel. meer »

397x gelezen

DUNO-TV: Toppers van JO17-2 krijgen een bijzonder eerbetoon

28 mei 0:00  De jongens van DUNO JO17-2 kunnen er ook wat van. Kijk welke huldebetoon ze krijgen van hun trainer Ferry de Klerk, gemaakt door Ingmar. DUNO-TV in een geheel eigen jasje van de JO17-2. meer »

209x gelezen

DUNO JO17-2 sluit seizoen af met achtklapper tegen Quick

27 mei 0:00   De eenentwintigste en laatste competitiewedstrijd ging op deze tropische zaterdag tegen Quick. Een team, dat we al kenden uit de najaarsreeks en waarvan we toen op een ijzig koude novemberzondag maar net wonnen. Ook een speciale dag vandaag, want de verjaardag van Simon Tahamata (62) en de vierentwintigste trouwdag van Lisa Marie Presley en Michael Jackson. Al zouden we zijn uitgenodigd, we konden natuurlijk niet want we moesten bij JO17-2 en daarna nog bij DUNO 1 kijken. meer »

165x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!