Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO15-2

Nieuws JO15-2

Oefenduel DUNO JO15-2 tegen HBS prachtig vastgelegd

13 juli 11:15  We hebben weer mooie foto's ontvangen, gemaakt door Astrid van der Zijden. Ditmaal van de oefenwedstrijd van DUNO JO15-2 uit bij HBS JO15-3. Het duel eindigde in 3-3.meer »

75x gelezen

Oefenduel JO15 prachtig in beeld vastgelegd

22 april 12:15  We hebben weer mooie foto's ontvangen, gemaakt door Astrid van der Zijden. Ditmaal van het onderlinge oefenduel tussen DUNO JO 15-1 en 15-2meer »

321x gelezen

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

1390x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

ONLINE: DUNO onder 15 is te volgen op Instagram!

6 september 9:00  Het is al even bekend dat je DUNO op meerdere sociale kanalen kan volgen. Facebook, Twitter en Instagram staan vol met het recentste nieuws en de prachtigste plaatjes! Dát inspireerde jongens van de JO15-1 en JO15-2 die nu een eigen Instagram-kanaal hebben! meer »

570x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

3031x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

2728x gelezen

Moncef Hannachi trainer JO15-1, Ferry de Klerk JO15-2

24 mei 7:00  Moncef Hannachi (foto) is komend seizoen 2019-2020 de hoofdtrainer van DUNO JO15-1. Moncef is nu trainer van JO17-1. Hij gaat worden geassisteerd door Andy van der Sloot, die nu stage loopt bij JO13-2. Dat heeft de DUNO jeugdcommissie bekendgemaakt. Ook zijn afspraken gemaakt met Ferry de Klerk: hij gaat DUNO JO15-2 onder zich nemen. Daarmee zet DUNO weer een mooie stap in completering van de jeugd-trainersstaf.meer »

647x gelezen

Nog een keer nagenieten van kampioenswedstrijd DUNO JO15-2

21 mei 7:15  Je kon er niet omheen afgelopen zaterdag; DUNO JO15-2 werd officieus kampioen. Naaste concurrent Quick won weliswaar hun wedstrijd, maar is uitgespeeld. DUNO heeft nog twee wedstrijden te gaan maar moest wel winnen. En dat deden ze met 5-1 werd VELO verslagen. Na afloop vierde het team met alle supporters alvast het aanstaande kampioenschap. Gefeliciteerd! We kunnen nog een keer nagenieten van dit alles door de leuke foto’s en het mooie verslag van de familie Tros. meer »

381x gelezen

JO15-2 beleeft topavond dankzij steun Marius

28 februari 7:00  DUNO JO15-2 vond een mooi alternatief voor een reguliere training in deze vakantieweek. Met grote dank aan Marius, eigenaar van de Goudenregenbar, kreeg het jeugdteam drankjes. patat en hamburgers gesponsord voor een fijne avond. Uiteraard bestond deze ontspanning in de vakantie ook uit het spelen van darts. Het werd een gedenkwaardige woensdagavond in de Goudenregenbar.meer »

501x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!