Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO13-2

Nieuws JO13-2

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

1390x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

Schrijf je nu in voor het DUNO-jeugdkamp. Speciaal voor de JO8 t/m de JO13 teams

17 januari 14:45  De DUNO jeugd gaat op kamp! Van vrijdag 26 juni tot zondag 28 juni gaan de JO8 tot en met de JO13 teams op zomerkamp. Bestemming is wederom 'Summercamp Heino', in Wijhe. Na een geslaagde editie van vorig jaar, werd er unaniem besloten voor een 2020 editie.meer »

1477x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

3031x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

2728x gelezen

DUNO JO13-2 kent tegen Quick alleen maar uitblinkers

25 november 0:00   Het ritueel herhaalt zich elke week………de wekker gaat ruim op tijd maar uiteindelijk is het elke week weer een gevecht om op tijd te vertrekken. Of het nou de snooze-functie op de wekker is of een sok danwel scheendekker die miraculeus is verdwenen, elke zaterdag moet er onderweg naar de auto, waar stond die ook al weer, een banaan in mijn en Jasper's gezicht worden gestopt om maar niet halverwege de eerste helft zonder brandstof te komen te zitten. De bananenschillen verzamelen zich na 8 competitiewedstrijden inmiddels rijkelijk in onze grote tuut en beginnen al bijna een eigen leven te leiden. Hoe dan ook, we zitten op tijd in de auto en we hebben zelfs de stoplichten mee deze keer. Bij DUNO aangekomen zijn we niet de eersten maar ook zeker niet de laatsten die arriveren…..gelukkig maar. De combi trainer/coachen en dan ook nog ‘ns te laat komen horen zeker niet bij het vak. meer »

203x gelezen

DUNO JO13-2 geniet van taart sponsor Segaar en wint nog ook!

2 april 0:00  We konden er onlangs weer eentje uitdelen: zo'n overheerlijke slagroomtaart van sponsor bakkerij Segaar. DUNO JO13-2 was de gelukkige, want - zo schreven we: "Dit team doet, zo horen we zowel van Jany Taal als van Luuk Nieuwenburg, dit seizoen erg z´n best er ondanks de zware poule toch heel wat van te maken. Jany schrijft : "Dit team doet wekelijks hard zijn best in de wedstrijd. Helaas hebben zij van de 12 wedstrijden er maar 1 wedstrijd mogen winnen. Ze staan onderaan in de poule. Ondanks dat zij wekelijks verliezen blijven ze toch steeds erg positief. Opkomst tijdens de trainingen is ook altijd goed. Het is een leuk team en onderling wordt er veel gelachen. Dit is toch ook heel erg belangrijk. Met deze taart wil ik de jongens een hart onder de riem steken. Zou toch leuk zijn waneer ze na het eten van deze taart weer een wedstrijdje kunnen winnen.". En Luuk stelt: "Misschien een taartje als opkikker voor 13-2.. Zwaar seizoen en 2 ongeloooofelijk enthousiaste trainers die de moed niet opgeven samen met hun team. Ga er maar aanstaan, zie resultaten" meer »

242x gelezen

Daar gaat er weer een, DUNO slagroomtaart Segaar voor JO13-2

17 maart 0:00  Op onze oproep teams te nomineren voor de Slagroomtaart van Bakkerij Segaar kwamen deze week heel wat meldingen binnen. Bedankt daarvoor! Blijf vooral insturen, met korte omschrijving van je motivatie, dan blijf je kans maken. meer »

131x gelezen

Elke keer een stukkie beter voor DUNO JO13-2

13 november 0:00  Quick JO 13 3 DUNO JO 13-2 (3–0) Het is koud het heeft gevroren, kwam de een met de auto de ander koos voor de fiets en op het veld zelfs spelers met bloten benen. Met een compleet team gestart aan the warming up en daar zag al dat de jongens en Iris er zin in hadden. Op de weg naar het veld, nou ja veld, hoorden we dat Quick momenteel koploper is, niet dat, dat ons bang maakte, iedere competitie heeft nou eenmaal een koploper. meer »

144x gelezen

Valse start voor DUNO JO13-2

31 oktober 0:00  DUNO JO13-2 - ODB JO13-1 2-11 (1-3) Vandaag ging het echte werk beginnen. In de beker competitie wat lager geëindigd dan gehoopt. Maar we bleven in de zelfde klasse maar wat we ook vreemd vonden in dezelfde groep. We hadden de nieuwe poule gezien en daar zaten veel JO13-1 teams bij. Deze waren lager ingeschreven en wonnen alles in de vierde en vijfde klasse. Dus Kenrick en ik wisten dat we het zwaar zouden krijgen maar zagen hier ook de uitdaging in. meer »

161x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!