Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO11-1

Nieuws JO11-1

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

741x gelezen

PECON JO-11 top toernooi (11-oktober) AFGELAST

2 oktober 19:00  Gezien de recente ontwikkelingen omtrent het corona-virus en de bijbehorende maatregelen voor sportverenigingen is besloten dat het PECON JO11 TOP-TOERNOOI niet door kan gaan op 11 oktober. We houden de ontwikkelingen in de gaten en zullen zodra de maatregelen dit toelaten een nieuwe datum plannen. De deelnemende clubs zullen dan een nieuwe uitnodiging krijgen. meer »

229x gelezen

PECON JO-11 toernooi brengt TOP-jeugd op DUNO

23 september 12:00  Op zondag 11 oktober is het zover. Dan organiseert DUNO in samenwerking met sponsor PECON het JO-11 TOP toernooi. Met een deelnemersveld van: DUNO, Excelsior Rotterdam, Forum Sport, Quick, HVV, UVS, Olympia en Graaf Willem II VAC wordt het vast en zeker een geslaagd toernooi.meer »

449x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

801x gelezen

Voor de JO11-spelers is het een leerzame trainingsdag

30 augustus 15:00  Voor de helden uit onze JO11-groep is het afgelopen zaterdag 29 augustus trainen geweest. Nog even geen wedstrijden, maar lekker oefeningen doen en een onderlinge partij. Het werd een leerzame ochtend op Haagsche Dynamiek. Op de foto's de groep voluit in actie, zowel in oefeningen als wat lopen. De trainers deden het voor en zagen daarna dat het goed was. Op naar nog meer actie.meer »

293x gelezen

Patrick Riemen en Eric Pije nemen JO11-1 onder hun hoede

9 juni 7:00  Patrick Riemen en Eric Pije gaan komend seizoen DUNO JO11-1 onder hun hoede nemen. Patrick is al jaren trainer bij deze talentvolle groep, Wouter Vrolijk stopt en Eric Pije neemt het stokje over. Zeker een mooi moment om Wouter te bedanken voor zijn grote inzet en Eric, geen onbekende binnen de club, welkom te heten. De jeugdcommissie is blij en trots dat beiden de JO11-1 gaan begeleiden. meer »

474x gelezen

Schrijf je nu in voor het DUNO-jeugdkamp. Speciaal voor de JO8 t/m de JO13 teams

17 januari 14:45  De DUNO jeugd gaat op kamp! Van vrijdag 26 juni tot zondag 28 juni gaan de JO8 tot en met de JO13 teams op zomerkamp. Bestemming is wederom 'Summercamp Heino', in Wijhe. Na een geslaagde editie van vorig jaar, werd er unaniem besloten voor een 2020 editie.meer »

950x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

1918x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

1719x gelezen

DUNO-TV: Rayan uit DUNO JO11-1 passeert zomaar vijf man

5 juni 0:00  Een nieuwe aflevering in de DUNO-TV serie over jonge DUNO-helden. Ditmaal verneem je alles over Rayan uit JO11-1. Over zijn positie in het veld, z'n mooiste actie en fijnste DUNO-moment. meer »

135x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!