Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO11-3

Nieuws JO11-3

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

741x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

801x gelezen

Voor de JO11-spelers is het een leerzame trainingsdag

30 augustus 15:00  Voor de helden uit onze JO11-groep is het afgelopen zaterdag 29 augustus trainen geweest. Nog even geen wedstrijden, maar lekker oefeningen doen en een onderlinge partij. Het werd een leerzame ochtend op Haagsche Dynamiek. Op de foto's de groep voluit in actie, zowel in oefeningen als wat lopen. De trainers deden het voor en zagen daarna dat het goed was. Op naar nog meer actie.meer »

293x gelezen

Schrijf je nu in voor het DUNO-jeugdkamp. Speciaal voor de JO8 t/m de JO13 teams

17 januari 14:45  De DUNO jeugd gaat op kamp! Van vrijdag 26 juni tot zondag 28 juni gaan de JO8 tot en met de JO13 teams op zomerkamp. Bestemming is wederom 'Summercamp Heino', in Wijhe. Na een geslaagde editie van vorig jaar, werd er unaniem besloten voor een 2020 editie.meer »

950x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

1918x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

1719x gelezen

Update nu met foto's: Hangende koppies maken het verlies niet kleiner voor DUNO JO11-3

10 april 0:00  Op een prettig tijdstip was het afgelopen zaterdag tijd voor de jongens van de JO11-3 om het knollenveld van Quick te gaan verkennen. De nummer vijf van onze poule was in november nog met een nipte 2-1 verslagen. Deze uit-wedstrijd was op voorhand dus zeker geen gelopen race voor ons team dat nu de derde plek bezet. meer »

77x gelezen

Fotoverslag: DUNO JO11-3 in topper tegen SVH onderuit

26 maart 0:00  Trainers Johan en Michael hadden hun jongens goed voorbereid op de topper tegen SVH JO11-5, toch moest het team zijn meerdere erkennen in SVH dat met 0-6 won. Dankzij deze winst staat SVH nu met 39 punten bovenaan in hun poule, de tweede plek is voor SEV met 35 punten en DUNO staat mooi derde met maar een punt verschil, maar DUNO heeft een wedstrijd meer gespeeld. Ondanks het verlies werden de DUNO-kanjers door hun trouwe supporterschare met applaus beloond voor hun mooie spel. Voor de mooie foto's van deze wedstrijd >>> meer »

87x gelezen

DUNO JO11-3 verliest van SEV, maar levert wel mooie foto's op

5 februari 0:00  Onze bikkels van DUNO JO11-3 mochten deze zaterdag aantreden tegen SEV JO11-3. Ondanks dat de wedstrijd met 8-1 werd verloren, leverde deze wedstrijd mooie foto's op. meer »

65x gelezen

DUNO JO11-3 wint twee weken op rij (twee verslagen)

28 januari 0:00  DUNO JO11-3 heeft de winningmood te pakken. De afgelopen twee wedstrijden wisten ze winnend af te sluiten. Dit keer niet een verslag maar twee. meer »

82x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!