Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO9-2

Nieuws JO9-2

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

1390x gelezen

Sint en pietentraining op dinsdag 1 December

22 november 7:00  Op dinsdag 1 december wordt er voor de jeugd (mini F, JO8 en JO9) een Sint en pietentraining georganiseerd. Zo kunnen wij toch nog een beetje Sinterklaas op DUNO vieren. Helaas kan de Sint zelf niet langs komen vanwege Corona, maar jullie trainers verzorgen graag een Sinterklaas/Pieten training in de vorm van een circuit. Kom gezellig verkleed en dan maken we er een extra speciale training van.meer »

636x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

Ouders JO9-2: Beter een pop in het doel dan Fred

16 juli 7:00  Eerder deze week stond de afsluitende training gepland van DUNO JO9-2 en traditiegetrouw spelen dan de ouders tegen de kids. "Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij dit nog nooit tot een goed resultaat hebben kunnen brengen," aldus de ouders. "Alleen deze uitgave kregen onze kids wel wat medewerking van onze “onze sponsor” slash “gelegenheidskeeper” Fred Steenwijk."meer »

407x gelezen

JO9-2 beleeft geslaagd teamuitje bij 2SUR5

13 juli 12:00  Afgelopen zondag 12 juli heeft DUNO JO9-2 het seizoen afgesloten met een teamuitje bij 2SUR5 in Wateringen. Het was een leuke en geslaagde middag waar iedereen van heeft genoten.meer »

495x gelezen

UPDATE (3) : Corona virus legt ook diverse jeugd-toernooien plat

18 maart 14:45  Vanwege het Corona virus en de hierop opgelegde maatregelen vanuit de overheid en het RIVM, zijn ook een aantal jeugd-toernooien die gepland staan afgelast. Lees hieronder meer.meer »

1006x gelezen

Schrijf je nu in voor het DUNO-jeugdkamp. Speciaal voor de JO8 t/m de JO13 teams

17 januari 14:45  De DUNO jeugd gaat op kamp! Van vrijdag 26 juni tot zondag 28 juni gaan de JO8 tot en met de JO13 teams op zomerkamp. Bestemming is wederom 'Summercamp Heino', in Wijhe. Na een geslaagde editie van vorig jaar, werd er unaniem besloten voor een 2020 editie.meer »

1477x gelezen

DUNO TV: Voetbalpiet over de DUNO-Jeugd

3 december 12:00  Afgelopen woensdag was het een groot feest op de Haagse Dynamiek. Sinterklaas kwam op bezoek, met vele Pieten! Zo ook: Voetbalpiet. Deze Piet gaf training aan de DUNO-Jeugd en vertelde voor de camera van DUNO-TV bij Ingmar Schilte over hoe het is om piet te zijn!meer »

1592x gelezen

Voorlopige teamindelingen : JO 9-1, 9-2 en 9-3

29 augustus 6:30  Eerder berichtten we al over de voorlopige teamindelingen van de JO 10 t/m JO 12-2. De voorlopige teamindelingen van de JO 8-1 en 8-2 volgt later deze week.meer »

800x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

3031x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!