Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO8-1

Nieuws JO8-1

INTERVIEW Dit zijn de mannen achter sponsor Wij. met Ton Bos makelaardij

14 juni 7:00  Onlangs maakten we met trots bekend dat Wij. met Ton Bos makelaardij de nieuwe hoofdsponsor is geworden van de jeugdselectieteams van DUNO. Als vereniging zijn we ontzettend trots en blij dat juist zo'n bekende sponsor zich aan de club wil verbinden. Maar wie zijn deze heren achter het sponsorschap, en waarom kozen ze voor DUNO ? Lees hier het interview.meer »

511x gelezen

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

1390x gelezen

Sint en pietentraining op dinsdag 1 December

22 november 7:00  Op dinsdag 1 december wordt er voor de jeugd (mini F, JO8 en JO9) een Sint en pietentraining georganiseerd. Zo kunnen wij toch nog een beetje Sinterklaas op DUNO vieren. Helaas kan de Sint zelf niet langs komen vanwege Corona, maar jullie trainers verzorgen graag een Sinterklaas/Pieten training in de vorm van een circuit. Kom gezellig verkleed en dan maken we er een extra speciale training van.meer »

636x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

1561x gelezen

Schrijf je nu in voor het DUNO-jeugdkamp. Speciaal voor de JO8 t/m de JO13 teams

17 januari 14:45  De DUNO jeugd gaat op kamp! Van vrijdag 26 juni tot zondag 28 juni gaan de JO8 tot en met de JO13 teams op zomerkamp. Bestemming is wederom 'Summercamp Heino', in Wijhe. Na een geslaagde editie van vorig jaar, werd er unaniem besloten voor een 2020 editie.meer »

1477x gelezen

DUNO TV: Voetbalpiet over de DUNO-Jeugd

3 december 12:00  Afgelopen woensdag was het een groot feest op de Haagse Dynamiek. Sinterklaas kwam op bezoek, met vele Pieten! Zo ook: Voetbalpiet. Deze Piet gaf training aan de DUNO-Jeugd en vertelde voor de camera van DUNO-TV bij Ingmar Schilte over hoe het is om piet te zijn!meer »

1592x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

3031x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

2728x gelezen

DUNO JO8-1 is verrassende outsider Danny Bakker Cup

10 juni 8:15  DUNO JO8-1 heeft zich een verrassende outsider getoond op het inmiddels befaamde Danny Bakker-toernooi bij Laakkwartier. In een deelnemersveld van gerenommeerde ploegen, kwam DUNO uitstekend voor de dag. Complimenten aan dit team en aan de prima organisatie bij Laakkwartier - het was een topdag. Zoals ook blijkt uit bijgaand verslag van een trotse leider van DUNO.meer »

559x gelezen

DUNO JO8-1 biedt goed tegenstand in laatste wedstrijd seizoen

26 mei 0:00  Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. We spelen om 10 uur tegen Die Haghe. Na het opwarmen en inschieten klinkt om tien uur het fluitsignaal, gegeven door Erik. Amir en Sayfedinne staan als eerste wissel. meer »

242x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!