Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws JO8-1

Nieuws JO8-1

Belangrijk bericht vanuit het activiteitenteam

10 februari 7:00  Beste DUNO-leden in de leeftijdscategorie vanaf de MF tot aan de JO 17. In de voorjaarsvakantie willen we wat leuks organiseren tijdens jullie trainingstijden. In verband met voorbereidingen voor deze leuke activiteit vragen wij jullie om je beschikbaarheid door te geven aan je trainer. (lees verder)meer »

705x gelezen

Sint en pietentraining op dinsdag 1 December

22 november 7:00  Op dinsdag 1 december wordt er voor de jeugd (mini F, JO8 en JO9) een Sint en pietentraining georganiseerd. Zo kunnen wij toch nog een beetje Sinterklaas op DUNO vieren. Helaas kan de Sint zelf niet langs komen vanwege Corona, maar jullie trainers verzorgen graag een Sinterklaas/Pieten training in de vorm van een circuit. Kom gezellig verkleed en dan maken we er een extra speciale training van.meer »

341x gelezen

Digitale Wedstrijd Formulier (DWF): Vul correct in en handel het goed af

11 september 12:00  Het seizoen 2020-2021 is inmiddels begonnen en de eerste officiële wedstrijden zitten er inmiddels op. Bij elke officiële bekerwedstrijd of een competitieduel dient het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) te worden ingevuld. We leggen het nog een keer uit wat er van jou als leider, trainer of begeleider wordt verwacht. Handel ernaar, anders komt jouw team of de club in de problemen bij de afhandeling via de KNVB.meer »

770x gelezen

Schrijf je nu in voor het DUNO-jeugdkamp. Speciaal voor de JO8 t/m de JO13 teams

17 januari 14:45  De DUNO jeugd gaat op kamp! Van vrijdag 26 juni tot zondag 28 juni gaan de JO8 tot en met de JO13 teams op zomerkamp. Bestemming is wederom 'Summercamp Heino', in Wijhe. Na een geslaagde editie van vorig jaar, werd er unaniem besloten voor een 2020 editie.meer »

933x gelezen

DUNO TV: Voetbalpiet over de DUNO-Jeugd

3 december 12:00  Afgelopen woensdag was het een groot feest op de Haagse Dynamiek. Sinterklaas kwam op bezoek, met vele Pieten! Zo ook: Voetbalpiet. Deze Piet gaf training aan de DUNO-Jeugd en vertelde voor de camera van DUNO-TV bij Ingmar Schilte over hoe het is om piet te zijn!meer »

1118x gelezen

Mobiel naar jouw DUNO-site? Download de app!

21 augustus 9:00  Sinds de komst van onze nieuwe website is er een belangrijk verschil met vroeger: we hebben een eigen app! Voor zowel Android als IOS te downloaden, hieronder lees je hoe dat kan. Die app biedt voor jou als lezer veel voordelen, die je als vanzelf gaat ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld abonneren op jouw favoriete DUNO team(s). Lees hieronder meermeer »

1881x gelezen

Nieuwe spelregels: Hier vind je ze op een rij

23 juni 8:00  Het nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beïnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...meer »

1675x gelezen

DUNO JO8-1 is verrassende outsider Danny Bakker Cup

10 juni 8:15  DUNO JO8-1 heeft zich een verrassende outsider getoond op het inmiddels befaamde Danny Bakker-toernooi bij Laakkwartier. In een deelnemersveld van gerenommeerde ploegen, kwam DUNO uitstekend voor de dag. Complimenten aan dit team en aan de prima organisatie bij Laakkwartier - het was een topdag. Zoals ook blijkt uit bijgaand verslag van een trotse leider van DUNO.meer »

471x gelezen

DUNO JO8-1 biedt goed tegenstand in laatste wedstrijd seizoen

26 mei 0:00  Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen. We spelen om 10 uur tegen Die Haghe. Na het opwarmen en inschieten klinkt om tien uur het fluitsignaal, gegeven door Erik. Amir en Sayfedinne staan als eerste wissel. meer »

143x gelezen

Pupil van de Week Taylan: Eerst DUNO JO8-1, dan Barcelona

7 mei 0:00  Op zaterdag 12 mei is het eindelijk zover. Na drie weken competitiestop voor onze hoofdmacht komen de mannen van trainer Benjamin van der Zwan weer in actie. Nog drie (en-en-een-half) duel te gaan, allereerst tegen PGS/Vogel. Winst is het enige dat telt in de kampioensrace en daarom is het maar goed dat Talyan uit DUNO JO08-1 Pupil van de Week is. Taylan ziet die overwinning helemaal zitten. Taylan dus. Hij is 6 jaar en speelt in de J08-1 bij DUNO samen met een van zijn beste vriendjes Saifedinne. Het liefst speelt hij als echte spits en hij maakt dan ook geregeld een doelpunt. Soms moet hij ook keepen, dit vindt hij erg leuk om te doen en dit gaat ook best goed. Zijn grootste hobby is voetbal, hij voetbalt het liefst de hele dag door en doet dit zowel binnen als buiten. Een andere hobby van Taylan is FIFA spelen op de Playstation. Taylan is fan van Barcelona en PSV en als hij later groot is wil hij heel graag zelf bij Barcelona spelen. We wensen je alvast een TOP-dag toe! meer »

190x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!