Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO-TV: Nieuw concept over het rijke verleden!

DUNO-TV: Nieuw concept over het rijke verleden!

20 maart 2020 7:00

NT/IS

Dé DUNO-TV Crew is er opnieuw in geslaagd een nieuw concept te bedenken .. Buiten de interviews als vooruitblik op de wedstrijd van de zaterdagen, is er dit seizoen geen Latjetrappen te zien op ons YouTube kanaal.. Kortom: tijd voor een nieuw concept, en wellicht kun je meedoen!

Het heeft wat uitdenkuren gekost, maar de heren Nick & Ingmar zijn er weer in geslaagd en gaan een serie maken over:
DUNO's Coryfeeën!

Ingmar vermeldt het volgende: 'Het idee dat we nu hebben, moet haast wel fantastisch gaan uitpakken! Een serie over de gouden verhalen van vroeger - van kampioenschappen tot kleedkamerhumor - en dat aangevuld met foto's die te zien zijn, daar wil iedereen toch wel even tijd voor vrij maken!'  Hij vertelt vrolijk verder: 'Ook zullen deze verhalen mooi aanvullend zijn ter promotie van het welbekende IM Cees IJspelder Toernooi, daarom wil ik ook via deze weg alvast de DUNO Coryfeeën verzoeken om eens terug te gaan in de plakboeken en de mooiste verhalen over de loopbaan bij DUNO te achterhalen..'  aldus Ingmar Schilte.

Visual DUNO Coryfeeën

Verder is hij trots over de samenwerkingen binnen het mediateam van DUNO: 'Zeker! De samenwerkingen die verlopen perfect! Zowel met beide heren.. ieder zijn deel wat DUNO-TV één geheel maakt. Sowieso ben ik trots op alle vrijwilligers wat het Webteam compleet maakt, maar dan wil ik daarin ook zeker niet de fotografen vergeten die elk weekend prachtige plaatjes insturen. Dank daarvoor!' 

Tot slot willen wij - Nick en Ingmar - de DUNO Coryfeeën alvast laten 'brainstormen' over de mooiste DUNO herinneringen, en wij zullen per mail jou uitnodigen. Stel dat jezelf een mooi verhaal te vertellen hebt kun je dat ook alvast versturen naar dunotv@hsvduno.nl.
We gaan er weer wat moois van maken, met als voorproefje alvast deze intro:

Bron: DUNO-TV
Delen

Lees meer over:
DUNO Coryfeeen DUNO-TV YouTube

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!