Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uit den ouden doosch

Uit den ouden doosch

UIT DEN OUDEN DOOS: Coryfeeën DUNO en Die Haghe samen

2 mei 7:30  Soms krijg je een foto toegespeeld die twee hele clubgeschiedenissen samenvat. DUNO'er Remko Hayes wijst ons op bijgaande plaat uit een glansrijk verleden van twee zaterdagteams die elkaar flink in de haren konden vliegen. Maar wat een mooie tijd was het! Op de foto Ton van der Linden (links) van DUNO in duel met de destijds bekende aanvaller van Die Haghe Richard Walther. Een duel der giganten toen onze eerste teams elkaar in de competitie troffen.meer »

287x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Enige doelman met kramp vind je bij DUNO

11 april 7:00  Je hebt plaatjes en plaatjes. En deze foto vinden we wel bijzonder. Waar op de wereld vind je nou een doelman met kramp? De sluitpost staat gewoonlijk model voor rust, regelmaat en zeker niet voor inspanningen die leiden tot spierkramp... maar bij DUNO was het op een dag wel anders. Op de foto herkennen we doelman Maarten Speets uit een recreatief DUNO-team en Marcel Mansveld die hem helpt.meer »

465x gelezen

OPROEP Stuur je oude - nostalgische- foto's van DUNO in

8 maart 7:00  DUNO gaat op weg naar ons 100-jarig bestaan! Daarvoor is er een jubileumcommissie al hard aan de slag. Vandaar ook deze oproep al: wij zijn op zoek naar nostalgische foto's van DUNO. Natuurlijk is er al best veel beschikbaar in ons archief, maar we weten dat veel DUNO'ers nog foto's in hun bezit hebben. Allicht kunnen wij deze lenen, zodat we ons eeuwfeest nog meer luister kunnen bijzetten.meer »

329x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: DUNO viert feest na pakken titel

3 januari 7:00  Nu we even niet voetballen - en de vraag is: wanneer mogen we weer? - hoogste tijd een vrolijke duik in het verleden te nemen. In onze rubriek Uit den Ouden Doosch aandacht voor 26 mei 2018. Het is de dag dat DUNO van Madestein wint en terugkeert in de derde klasse, het kampioenschap is binnen. We herkennen op de foto bekende DUNO'ers als Jeffrey van Vliet. Peter Rietveld, Jan Ponsen en Maarten Speets. De link naar de hele fotoreeks vind je eronder.meer »

302x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Jonkies helpen DUNO verder

6 december 7:00  We schrijven april 1989 en DUNO boekt een fraaie zege op 's-Gravenzandse SV. We spelen in de tweede klasse en trainer Wim de Jong kan opgewekt vaststellen dat het wel heel raar moet lopen wil DUNO zich niet handhaven. De jonkies in de ploeg helpen DUNO verder. Raymond Buis en Steve Venneman, laatstgenoemde veel te vroeg overleden, spreken tot de verbeelding. Vandaag voor even terug in de rubriek Uit den Ouden Doosch.meer »

405x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: DUNO onder de sneeuw van 2019

15 november 7:00  Je kunt je er nu misschien nog weinig bij voorstellen, maar in de winter van 2018-2019 lag DUNO er toch echt zo bij. In de aflevering van de rubriek "Uit den Ouden Doosch" een foto van Nick van der Toorn van 21 januari 2019 die ons doet dromen naar een winter vol sneeuw en kou. Het was koud en glibberig destijds, en we kwamen er toch weer weer goed uit. Onze eerste elftal speelde zich in 3B op tijd veilig en eindigde als tiende.meer »

225x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: DUNO bouwt aan de toekomst

28 oktober 7:00  Hoogste tijd voor weer een aflevering uit onze rubriek "Uit den Ouden Doosch". Weet je het nog? In 2007 konden we onze intrek nemen op Haagsche Dynamiek, met een fraai nieuw clubgebouw en ook ruimte voor kinderopvang 2Samen alsmede Sanquin Bloedbank. In de aanloop daar naartoe moest er wel wat werk worden verzet. Zo belandden we tijdelijk op Kijkduin en stond onderstaand bord bij onze oude kantine.meer »

291x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Kantines die er mochten zijn

21 oktober 12:00  We hebben als DUNO nu een clubgebouw om trots op te zijn. Daarvoor krijgen we geregeld de complimenten. Zeker ook omdat de combinatie met een kinderdagverblijf van 2Samen en Sanquin Bloedbank de duurzaamheid versterkt. Vroeger was dat wel anders, minder comfortabel, minder fraai - andere tijden. Niettemin: ze mochten er zijn voor die jaren. Daarom vandaag een terugblik in foto's op clubgebouwen sinds de oprichting, op 24 november 1923.meer »

269x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: Opgelost! Nu weten we betekenis foto

2 oktober 7:00  De foto die we plaatsten van het DUNO jeugdkamp is terecht. Wij vroegen ons af wie ons meer kon vertellen over bijgaande foto met daarop onder anderen Ton van Zijl en Fred Meere onder de begeleiders. We kregen een fijne reactie van de familie Pop (waarvoor dank!) en als bonus nog extra materiaal. Hieronder prijkt het hele pakket: de foto die voor even een raadsel was en de tekst met bijlagen die we als reactie mochten ontvangen. Opgelost!meer »

468x gelezen

UIT DEN OUDEN DOOSCH: DUNO jeugdkamp, maar ja: wie, waar, wanneer?

19 september 7:00  Wie kan deze foto thuisbrengen? We zijn op DUNO-jeugdkamp en herkennen onder anderen Ton van Zijl en Fred Meere onder de begeleiders. En meer? Wie helpt ons verder? Voor de rubriek Uit den Ouden Doosch heb je natuurlijk het liefst zo compleet mogelijke foto's en beschrijvingen. Reageren kan via de reacties onder dit artikel op Facebook of via de mail aan info@@hsvduno.nl en we zien het graag tegemoet. O ja, en wie weet waar we hier zijn?meer »

650x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!