Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NBC

NBC

Bridgeclub NBC, een vereniging van vijfenzeventig leden die al bijna 50 jaar bestaat, is verhuisd van de Bosbeskapel naar ons Haagsche Dynamiek. Groot voordeel voor de leden van de bridgeclub is het feit dat er vrij parkeren is. DUNO en NBC hebben afgesproken dat op de dinsdagavond de grote huiskamerruimte geheel tot de beschikking is van bridgeclub NBC. De leden van DUNO kunnen deze avonden terecht in het geheel gerenoveerde sponsorhome, dat extra veel ruimte heeft gekregen.
 
NBC is een vereniging met als doelgroep de mensen uit de omliggende wijken (jong en oud) en die beantwoordt geheel aan de doelstellingen van het Buurthuis van de Toekomst. Het bestuur van NBC vindt dat de coöperatieve houding van DUNO en haar medewerkers veel vertrouwen geeft in de toekomstige samenwerking. In het nieuwe seizoen, vanaf augustus, kunnen NBC-leden gebruik maken van de Ooievaarspas. De maand mei staat in het teken van de voorbereiding van de verhuizing van de vereniging.

Het past in de ambities om het clubgebouw multi-inzetbaar te laten zijn en een rol van betekenis voor de buurt te spelen. "Tegelijkertijd willen we de leden van DUNO ook alle ruimte bieden," aldus het bestuur. "Daarom zijn we ook blij met de renovatie en uitbreiding van het tweede home, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag. Zo kunnen we ieder de passende ruimte bieden. 
Bestuur en technische commissie Bridgeclub NBC
Bestuur en technische commissie NBC.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!