Cookie beleid HSV DUNO

De website van HSV DUNO is in technisch beheer van VoetbalAssist en gebruikt cookies. Hieronder de cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Functionele cookies

Voor een goede werking van de website worden deze cookies altijd geplaatst.

Analytische cookies

Google analytics Toestaan Niet toestaan

Marketing cookies

Facebook Toestaan Niet toestaan

Na Brabants diner nu Fries eten in huiskamer van DUNO op 17 februari

Na Brabants diner nu Fries eten in huiskamer van DUNO op 17 februari

8 februari 2016 0:00

Henk Ruijl

Weer een leuk initiatief van www.demaaltijdexpress.nl in onze huiskamer op DUNO. Op woensdag 17 februari kun je genieten van een Fries diner. Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden. Henk Tramper van www.demaaltijdexpres.nl meldt:

Het "Brabants diner" vorige maand was weer een groot succes! Iedereen heeft genoten van de culinaire Brabantse lekkernijen bereid door het keukenteam van De Maaltijd Express en het was een geslaagde avond. Het jaar is dus culinair goed begonnen met het eerste evenement op de routekaart door Nederland. Er volgen dus nog meer culinaire evenementen dit jaar die wij voor u gaan organiseren met onze medewerkers.

In februari hebben wij speciaal voor u, de gerenommeerde chef-kok Wilco Aardema van hotel restaurant Lunia te Oldeberkoop Friesland, uitgenodigd om zijn Friese kookkunsten te demonstreren. Dat wordt dus smullen en genieten van de Friese streekgerechten. Restaurant Lunia is in 2014 gekozen tot beste Nederlands landelijk hotel, in 2015 het beste Logis en is in 2016 weer met een goede vermelding opgenomen in de rode Michelingids zie www.lunia.nl

Zet ons diner dus in uw agenda en reserveer snel!

Wij organiseren dit culinair samenzijn in het Buurthuis van de Toekomst, op DUNO. Dit is een samenwerkingsverband tussen DUNO en De Maaltijd Express. Deze thema-avond, genaamd 'Fries diner', zal worden gehouden op woensdag 17 februari a.s. De inloop is vanaf 17.00 uur en het diner start rond 18.00 uur. Het diner bestaat uit 3 gangen: Het voorgerecht is een verrassingsschotel. Het hoofdgerecht is dubbel bereide procureur. Het nagerecht bestaat uit Fries suikerbrood. De prijs bedraagt € 10,95.
Friese gerechten

Friesland is een bijzonder deel van Nederland. Het heeft zijn eigen kenmerkende landschap en steden, zijn eigen taal, zijn eigen muziek, maar ook zijn eigen gerechten. Deze gerechten zijn vaak traditioneel. In deze streekgerechten zijn typisch Friese producten verwerkt, zoals de kenmerkende broodsoorten, graansoorten, bessen maar ook drank en melkproducten, kortom het totale Friese boeren bedrijf is aanwezig op onze culinaire thema dag van 17 februari.
Procureur is een lekker doorregen stuk vlees wat uit de karbonade streng komt en als het op lage temperatuur zachtjes gaart het zo zacht als boter wordt. Wilco legt het op de BQ, trekt het vacuüm laat het dan 24 uur rusten. Daarna wordt het 8 uur in de oven verder gegaard. Meer informatie krijgt u van Wico zelf op onze gezellige avond, tot dan.
Graag inschrijven vóór 15 februari a.s. via mail: [email protected] of door de onderstaande antwoordstrook in de brievenbus te doen van DUNO.

Voor verdere informatie telefoonnummer: 06-51812312 (tussen 10.00 en 15.00 uur).
Namens het team nodig ik u uit,

H.F. Tramper
Onze gegevens:
Internet: www.demaaltijdexpress.nl
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 06-51812312 - tussen 10.00 uur en 15.00 uur
Delen

Lees meer over:
Henk Tramper Maaltijdexpress.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!